Do sada 55 posvojitelja u ZOO vrtu Osijek

ZOO Osijek već godinu dana nudi mogućnost posvojenja životinja. Posvojenjem se omogućuje zdravstvena zaštita, nabava hrane i dobrobit odabrane životinje.Dakako, posvojena životinja ostaje u svojoj nastambi i ne može se nositi
kući.

ZOO Osijek već godinu dana nudi mogućnost posvojenja životinja. Posvojenjem se omogućuje zdravstvena zaštita, nabava hrane i dobrobit odabrane životinje.Dakako, posvojena životinja ostaje u svojoj nastambi i ne može se nositi
kući.

Posvojenje vrijedi za jednu godinu s mogućnošću produžetka. Jedna životinjska vrsta može imati više posvojitelja. Do sada se ZOO Osijek može pohvaliti s 55 posvojitelja i 8 sponzora (od toga 2 dijamantna- Gradatin i Parangal, 1 zlatni – Autocentar Buljubašić
na 2 godine, 3 srebrna – Intertrade, Cesting i Kompakt i 2 brončana – Čarobni tim i Mlakar viličari).

Posvojitelji su nam uglavnom brončani i srebrni, a imamo i tri zlatna – Marino Džalto, Luka Veselić i odnedavno poznati osječki mađioničar, Saša Gerber koji se odlučio za simpatičnog bjelorukog gibona.
Postati posvojiteljem svakako je lijep čin prema životinjama, a uglavnom su to djeca koja iskazuju posebnu naklonost prema likovima iz popularnih animiranih filmova.
Tako da su nam najčešće posvojene životinje lav, tigar, majmuni,
marmozeti, riba klaun, zebra, ali ipak, čini se, naši posvojitelji ipak najviše vole merkate.

zoo_9.4.sibhr_56.jpg

Često se roditelji, kumovi, prijatelji odlučuju darovati nekome  posvojiteljski paket i za rođendan, što je svakako orginalan,
nesvakidašni a i humani poklon. Način plaćanja inače je vrlo jednostavan – putem opće uplatnice, a sve detalje potražite na www.zoo-osijek.hr.

Posvojiteljima su na raspolaganju tri paketa:

1. paket 200 kn – BRONČANI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

2. paket 400 kn – SREBRNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Dvije obiteljske ulaznice.

3. paket 600kn i više – ZLATNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja  na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Tri obiteljske ulaznice. Informacija o posvojenju u lokalnom glasilu.

[span class=camera]POGLEDAJTE: Osječki ZOO vrt[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari