Kursadžije u DJK Branka Mihaljevića + nagradna igra

Urnebesna hit komedija Teatra Pink "KURSADŽIJE" napokon gostuje u Osijeku, i to u četvrtak, 10. svibnja u 20 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića na čijoj se blagajni od danas (ponedjeljak, 30. travnja) ulaznice za ovu komediju mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna.

Preporuka svim ljubiteljima ovog showa poznatijeg široj javnosti sa malih ekrana i likovima kao što su Đuro Palica, Janez Drško, Hrvoje ili nezaobilazni Ajdemi Popuši, jest da požure i ulaznice nabave već u pretprodaji jer će na dan predstave njihova cijena biti 90 kuna. Blagajna osječkog Dječjeg kazališta radi svaki radni dan od 8 do 15 sati.

Iako fanovi Kursadžija znaju sve o ovoj predstavi, ipak evo i nekoliko riječi o komediji koju su na kazališnim daskama u svim zemljama bivše države već vidjeli deseci tisuća gledatelja. Predstava Kursadžije urnebesni je hit Teatra Pink, autora Saše Pantića i redatelja Saše Popovića. Riječ je o predstavi koja parodira odnose među narodima i narodnostima bivše Jugoslavije, a prikazana je kroz događaje u policijskoj školi koju polaze učenici iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Albanije i Srbije. Teatar Pink upravo je s ovom predstavom do sada izdao 12 DVD serijala, a predstava gdje god gostuje puni gledalista do posljednjeg mjesta zabavljajući publiku gotovo dva sata. U predstavi nastupaju omiljeni likovi s malih ekrana Bane Vidaković (Janez Drško), Andrija Kovač (Hrvoje), Saša Pantić (Ajdemi Popuši), Ivana Ivanović (profesorica), Nikica Petronijević (Gedža), Branko Babović (Đuro Palica).

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i organizatori poklanjaju 2×1 ulaznicu za predstavu. U komentar upišite Želim i ja biti kursadžija i kliknite Like ukoliko imate Facebook.[/important]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari