Djevojke javite se, Red Bull traži Wingsice!

Da, ovo je oglas za posao... i to ne bilo kakav posao, već onaj koji ti daje priliku sjesti u cool MINI s limenkom za kojim se svi okreću po gradu! Ako si oduvijek maštala o tome, stiglo je tvojih pet minuta!

Da, ovo je oglas za posao… i to ne bilo kakav posao, već onaj koji ti daje priliku sjesti u cool MINI s limenkom za kojim se svi okreću po gradu! Ako si oduvijek maštala o tome, stiglo je tvojih pet minuta!

Ovo je prilika da se pridružiš Red Bullovom Wings timu i postaneš naša “sampling djevojka” koja ljudima donosi krila! Čitaj dalje! Još ti se uvijek ne čini da je ovo zaista oglas za posao? OK… mijenjamo formu!

Za rad na poslovima promocije u Wings timu na dulje vrijeme tražimo komunikativne i simpatične studentice, dinamične i pristupačne, fleksibilne, ali pouzdane i odgovorne!

Ako posjeduješ sve navedene vrline, a pritom nemaš više od 23 godine, i živiš na području Rijeke ili Osijeka, već si na pola puta!

Uz status redovne studentice uvjet je, naravno, i da imaš položen vozački ispit B kategorije i što bogatije vozačko iskustvo, jer ti trebaš voziti MINI, a ne on tebe! Veliki plus je imati i A kategoriju za naš motor.

Važno je još znati i to da je ovo honorarni posao koji podrazumijeva da ćeš 3 do 4 dana tjedno biti dostupna i spremna za rad na terenu po Rijeci, Osijeku i okolici. Ako ti se i ta pomisao sviđa, waste no time, jer ovo je prava prilika za tebe! Nudimo ti fleksibilni posao koji će ti donijeti mnoga nova poznanstva i jedno lijepo životno iskustvo.

Svoj uzbudljiv životopis i najbolju fotografiju do 14. svibnja 2012. pošalji na sampling.assistent@ad.redbull.com

PR OBJAVA

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari