Konvencija iluzionizma i hipnoze u Vili Magic u Đakovu

Već petu godinu za redom, posljednjeg vikenda u svibnju, u Vili Magic u Đakovu – prvoj akademiji za mađioničare i hipnotizere poput svjetski poznate škole magije Hogwart's, Magic Klub – Vila Magic organizira međunarodnu konvenciju iluzionizma i hipnoze – MAGICCON 2012.!

Već petu godinu za redom, posljednjeg vikenda u svibnju, u Vili Magic u Đakovuprvoj akademiji za mađioničare i hipnotizere poput svjetski poznate škole magije Hogwart’s, Magic Klub – Vila Magic organizira međunarodnu konvenciju iluzionizma i hipnoze – MAGICCON 2012.!

Ove godine sudjelovat će mađioničari iz desetak europskih zemalja! Osim Gala show-a, koji je na rasporedu u večernjim satima, iz programa izdvajamo okrugli stol na temu iluzionizma u regiji, razne seminare, natjecanja u scenskim vještinama, domjenke, sajam mađioničarske opreme, propagandne programe, ručak te druženje tijekom kojega će goste zabavljati Tamburaški sastav Slavonski vez.

Za sve goste Vile Magic na raspolaganju su sale za hipnozu i masažu, podzemne radionice za proizvodnju čarobnjačkih pomagala i rekvizita, učionice za mađioničare, dječja igrališta, bazeni, magic muzej, bilijari i razni drugi zabavni sadržaji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari