File i Lubina biciklirat će 1000 kilometara za Azil

Volonteri udruge Pobjede koji se brinu o osječkom Azilu za napuštene životinje pokreću veliku akciju za spas svih životinja u azilu.

Volonteri udruge Pobjede koji se brinu o osječkom Azilu za napuštene životinje pokreću veliku akciju za spas svih životinja u azilu.

Možete li zamisliti svijet u kojemu nema gladnih, odbačenih, neželjenih…onaj u kojemu nema umirućih. Ne – onaj u kojemu nema ubijenih!

San je to tetoviran ispod kapaka svih onih koji su ih jednom zauvijek sklopili u nadi da će poslije njih biti i onih sretnijih. Onih kojima život neće biti dar. Nego pravo.

Eto, u ime toga sna odlučili smo Pobjeđivati dok smo živi. Prva Pobjeda desila se onoga dana kada smo spasili prvi život. Iza nje Pobijedili smo preuzimanjem Azila i zakleli se da u njemu nikada više niti jedan pas neće biti ubijen. Pobijedili smo i kada smo postali 23. registrirano sklonište u Hrvatskoj.

Izgubili smo onda kada smo saznali da smo tek peto od registriranih koje ne ubija pse.

Pobijediti ćemo, ako nam pomognete i ovaj put.

Naša dva prijatelja File i Lubina odlučili su boriti se PEDALAMA.

Preći će TISUĆU KILOMETARA kako bi VAS uvjerili u to kako se treba boriti za zabranu ubijanja pasa u skloništima u čitavoj RH.

Na svome putu posjetiti će gradove koji su već zabranili usmrćivanje, posjetiti će one gradove koji vašim novcima usmrćuju pse, a posjetiti će i one gradove koji uopće nemaju skloništa.

O cijeloj ruti redovito ćemo vas izvještavati, a moći ćete i sponzorirati kilometre (s koliko god možete samo nek je od srca) jer ćemo od novaca skupljenih tijekom ove akcije natkriti boxeve našega Azila kako bi zima našim psima bila izdržljivija i kako bi naši psi bili još sretniji, jer žive u Azilu u kojemu se psi vole.

…a NE ubijaju.

http://vimeo.com/42709524

Azil Osijek

Video: Igor Miličić


  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari