Što nam ove godine donosi XIII. Pannonian Challenge?

Jubilarni XIII. Pannonian Challenge, najraširenije tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima u regiji, posjetit će mnoge poznate sportske zvijezde.

Jubilarni XIII. Pannonian Challenge, najraširenije tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima u regiji, posjetit će mnoge poznate sportske zvijezde. Ove godine Pannonian u Osijek dovodi najglasovitije vozače do sada.

Ponovni dolazak najavio je Daniel Dhers, aktualni svjetski prvak i miljenik osječke publike. Daniel je srca osječana uz nezaboravan nastup osvojio i lijepom rečenicom: “Ni zašto ne bi propustio Panonnian challenge i uživanje u prekrasnog gradu, ne samo zbog vožnje i nego zbog odmora

No uz Daniela tu su i pobjednik najprestižnijeg europskog natjecanja Simple Sessiona,dvadesetdvogodišnji kanadski vozač Drew Benzanson te jedna od najvećih faca današnje svjetske skate scene Ryan Decenzo – koji će po prvi puta u Hrvatskoj.

Boldizsár Újvári, Mack McKelton, Tomas Vintr, Benny Korthaus samo neka su od prestižnih sportskih imena koja ove godine dolaze na PCXIII.

Pannonian Challenge Afterparty’s

Evo nešto i za sve one željne plesa i dobre glazbe nakon zabavnog dana provedenog u osječkom skate parku. PC je poznat po svojim afterpartyjima! A ove godine pripremio vam je pregršt noviteta i iznenađenja.

Počevši od srijede kada se održava izložba fotografija i prezentacija videa, preko četvrtka u skate parku, petka i subote u dvorištu ex kluba Vega do nedjeljnjog raspašoja u šumici nakon dirta.

Evo tko će vas zabavljati…

Ove godine sve okupljene posjetitelje PC-a zabavljati će: General Woo, Ska Pécs, Big Mama, Kanđžija i Gole žene, S.A.R.S., Les, KAL, Fisto, ABOP, Srećna mladina, InRuff, Edo Maajka i mnogi drugi…

>> PROGRAM <<

[span class=camera]GALERIJA: Pannonian Challenge XII[/span]

Više informacija pogledajte na službenim stranicama.

Tekst: Mirna Čulo (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari