VIDEO: Urban jump padobranom iznad Osijeka

Članovi Aerokluba Osijek već dugi niz godina provode različite aktivnosti vezane uz let i letenje. Snimili su i odličan video koji prikazuje Osijek prilikom jednog skoka padobranom.

Članovi Aerokluba Osijek već dugi niz godina provode različite aktivnosti vezane uz let i letenje. Snimili su i odličan video koji prikazuje Osijek prilikom jednog skoka padobranom.

U samome klubu okupljaju se brojne sekcije – padobranci, jedriličari, motornjaci, ultralaki letači i modelari. 

“Aeroklub Osijek” ima dugu tradiciju školovanja sportskih padobranaca u Hrvatskoj, te ima sve potrebne dozvole za školovanje izdane u nadležnoj Agenciji. Osim pojedinačnih letova za koje se možete i školovati u klubu mogući su i tandem letovi uz minimalnu prethodnu obuku od svega 15-ak minuta.

Više video uradaka tandem skokova pogledajte .

Vrlo zanimljivi i popularni su i letovi paraglajderom ili zmajem, a možda ste ih primjetili vikendom kako se pripremaju za svoje letove iznad Športske zračne luke Čepin gdje sami klub i djeluje.

[span class=camera]GALERIJA: Osijek iz zmaja[/span]

Kontakt podaci kluba:

Aeroklub Osijek
Sv. L.B. Mandića 172 (ili) Križanićev trg 1
31000 Osijek
TEL: (+385 31) 297276
MOB: (+385 98) 252 344
Tel/fax: (+385 31) 208262
Fax: (+385 31) 297439
e-mail: aeroklub.osijek@gmail.com, ak-osijek@ak-osijek.hr
www.ak-osijek.hr 

Kako smo i rekli u uvodu članovi AK Osijek jučer, 30. svibnja snimili su i zanimljiv video leta padobranom iznad Osijeka, a iznimno je zanimljiva opaska ispod samog video u kojoj stoji zbogom pameti. Mi bismo dodali zbogom pameti – pozdrav ljepoti našega grada Osijeka… Prilikom leta možete vidjeti kako iz grada izgledaju brojne znamenitosti Osijeka, a sami padobranac svoj let završio je tik do šatora u kojem se održava Osječko ljeto mladih.

Tekst: SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari