Biciklima do najdomaćina Hrvatske

Programi Turističke zajednice općine Bilje vezani za razvojnu strategiju turizma imaju za cilj stvoriti podlogu za produljenje turističke sezone, razvijajući posebne oblike turizma, kao što su seoski, kulturni, eno-gastronomski, ekoturizam, lovni, ribolovni, cikloturizam...

Programi Turističke zajednice općine Bilje vezani za razvojnu strategiju turizma imaju za cilj stvoriti podlogu za produljenje turističke sezone, razvijajući posebne oblike turizma, kao što su seoski, kulturni, eno-gastronomski, ekoturizam, lovni, ribolovni, cikloturizam…

Programi koji integriraju različite turističke proizvode, upravo se realiziraju tijekom turističke sezone te turistički djelatnici sa područja općine Bilje vješto idu u korak sa turističkim trendovima u sektoru ruralnog turizma. Da je to zapravo i u praksi tako, pokazuju nam izvrsni rezultati seoskog turizma obitelji Lacković, koji su unazad nekoliko godina pravi laureati u uređenju okućnice (nagrada Zeleni cvijet) i u dočeku gostiju (nagrada HTZ-a za naj domaćina u 2011.god).

Zbog ugodnog gostoprimstva i velikog truda koji poklanjaju svojim gostima, dana 04. lipnja 2012. god. (ponedjeljak) posjetiti će ih sudionici Velike biciklijade osnovnoškolaca iz Osijeka, predvođene roditeljima i učiteljima nekoliko razreda. Doček sudionika Biciklijade očekuje se oko 9,00 sati.

Sudionici ovog projekta, cijeli dan zadržati će se na imanju obitelji Lacković, upoznavajući se sa svim prednostima života u seoskoj idili, kušajući domaće gastro specijalitete i učeći o brizi za brojne domaće životinje, koje svoj dom imaju upravo ovdje.

Također, ovo je izvrsna prigoda kojom TZO Bilje promovira vožnju biciklom i značajan

razvoj cikloturizma na našem području, jer vožnja kroz prirodu uvijek je izvanredan i neponovljiv doživljaj.

U slučaju kiše, biciklijada se odgađa za slijedeći dan.

Više o Lacković turizmu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari