Umjesto na vlastito vjenčanje, otišao navijati za Vatrene

Odjenuti svečano odijelo i otići na vlastito vjenčanje ili odjenuti "kockasti" dres te se pridružiti navijačkoj groznici i bodriti Bilić Boyse - pitao se na dan vlastite svadbe Ivica Sović (28).

Odjenuti svečano odijelo i otići na vlastito vjenčanje ili odjenuti “kockasti” dres te se pridružiti navijačkoj groznici i bodriti Bilić Boysepitao se na dan vlastite svadbe Ivica Sović (28).

Ipak, bodrenje “kockastih” bilo je jače pa se, odjeven u svečane hlače, dres Darija Srne, s navijačkim šeširom na glavi, zaputio u susjedstvo gdje je, u društvu dobro raspoloženih navijačica, bodrio našu repku u njenom susretu s Italijom, koji je završen neriješeno, 1:1. Za to vrijeme, odabranica srca njegovog, Mihalea Sabolski (28), pomno se pripremala za najvažniji dan u svome životuodjenula vjenčanicu, u ruke uzela svadbeni buket i iščekivala dolazak svog mladoženje. Vidjevši da ga nema, sama je, u vjenčanici, krenula u potragu za njim. Pronašavši ga u susjedstvu, u navijačkoj atmosferi i društvu razdraganih navijačica, mladenka je buketom zaprijetila‘ mladoženji da je krajnji čas da navijački poklik zamijeni svadbenim zvonima. Potom je pao i ‘poljubac pomirenja‘ pa odlazak na vjenčanje i zajedničko fotkanje s navijačicama…

No vratimo se u stvarnost; ovo je samo scenarij za uvod svadbenog CD-a mladenaca Mihaele i Ivice koji upravo danas, 16. lipnja, uplovljavaju u brak! Ideju da priču s vjenčanja na CD-u simpatično započnu u znaku EURA i navijačke groznice dao im je poznati đakovački snimatelj i fotograf Zlatko Mesić Mele, a koju je par rado prihvatio i latio se ‘glumačkih uloga‘.

Meletova ideja nam se svidjela i prihvatili smo ju, da na CD-u imamo trajni trag s našeg vjenčanja, ali i EURA 2012. – kaže mladenka Mihaela, Đakovčanka, dok je njen odabranik iz Kotoribe, no mladi par živjet će u srcu Slavonije.

Oboje rade u HAC-u, Mihaela kao blagajnica na naplatnim kućicama, a Ivica, inače navijač Dinama, kao vatrogasac. Nakon što danas u katedrali izreknu sudbonosno ‘da, čeka ih svadbeno veselje do zore u dvorani Mima s 320 gostiju. Slijedi medeni mjesec u Tunisu. I odmor od svadbenih priprema, ali i navijačke groznice. Mihaela i Ivice, čestitke!
[blockquote]Pobijedit ćemo “furiju”!

Mladenci Sabolski-Sović priznaju da na svom današnjem svadbenom veselju neće imati navijačke rekvizite, nego konfete, ružmarin, zahvalnice, mladenačku tortu…

– No tekmu Hrvatska – Španjolska, najavljenu za ponedjeljak, nećemo propustiti nizašto. Dakako, Bilić Boysi pobijedit će “furiju” – prognozira mladenka Mihaela.[/blockquote]


Tekst: Suzana ŽUPAN (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari