Pole dance – ljetni kamp!

Vruće ljeto u gradu, a vi ne idete na more? Niste skinuli višak kilograma prije sezone skidanja u badiće? Dosadilo vam je raditi klasične vježbe?

XXL Fitness Centar za vas priprema posebnu ljetnu ponudu! Dođite, plešite, mršavite i zabavite se! Od 16.07. pokreće se početnička grupa plesa na šipci. XXL za vas je uz zanimljivu ponudu pripremio i posebne vježbe za brzo oblikovanje tijela.



Treninzi će se sastojati od elemenata: S-factora, Pussycat Dolls Workouta, Carmen Electra Workouta, Victoria’s Secret Models Workouta i naravno Pole Dance-a.
Ono što ples oko šipke čini zanimljivim je razina snage, gracioznosti, fleksibilnosti i samopouzdanja stečena kroz tako zabavnu, sexy i poticajnu tjelesnu aktivnost koja upošljava sve mišiće, a gotovo i ne znate da ste vježbali, jer vrijeme jednostavno – leti.
 

Treninzi će biti u večernjim satima tako da se svi stignete i kupati i sunčati, a navečer napravite nešto korisno za svoje tijelo, naučite plesati i zabavite se.
 

Prijave u inbox ili na broj 097/725 5015 (Vanja). Više informacija o terminima će biti objavljene nakon prijave tako da znamo okviran broj članova.
 

Treninzi se održavaju u Fitness centru XXL (Žuti fitness,Gundulićeva 62, Osijek) u novoj dvorani na 120m2 s zasebnom svlačionicom te je prilagođena plesu tako da ima ogledalima i 6 šipki uključujući i rotirajuću šipku. Dvorana se nalazi u samom centru grada i ima vlastiti besplatan parking.
 

Zašto trenirati s nama?

Zato jer smo stvorili jedinstven koncept treninga koji je stvoren za izgradnju ženskoga tijela (poboljšava liniju, skida suvišne kilograme, tonificira mišiće i čuva ženstvene obline) te pozitivno utječe na psihičko stanje žene (smanjuje napetost i stres, povećava samopouzdanje i poboljšava raspoloženje). Trening je koncipiran na individualnom pristupu u malim grupama te ga prilagođavamo polaznicama, koje potičemo da otkriju i razviju svoj način pokreta i plesa. Na svakom našem treningu možete uživati u pozitivnoj atmosferi i dobrom društvu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari