Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko u subotu u Osijeku

Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko nakon Slatine, Virovitice i Vukovara, stiže u Osijek 14. srpnja (subota) na Trg Sv. Trojstva u Tvrđi!

Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko nakon Slatine, Virovitice i Vukovara, stiže u Osijek 14. srpnja (subota) na Trg Sv. Trojstva u Tvrđi!

Od 16 do 22 sata posjetitelji će moći kušati proizvode mesnice Ravlić i Osječke pivovare po promotivnim cijenama (veliki meni – pljeskavica u lepinji i pivo za 15 kn). Oni najhrabriji dobit će priliku osvojiti vrijedne poklon pakete u nagradnim igrama. Svaki će posjetitelj dobiti i kupon za sudjelovanje u nagradnom izvlačenju za glavnu nagradu – ljetovanje za dvije osobe, 7 polupansiona u hotelu Alem u Baškom Polju koje daruje sponzor APP d.d.. Moguće je osvojiti i poklon bon Dora namještaja u vrijednosti 2.000 kuna te pakete delikatesnih proizvoda Mesnica Ravlić.

Za vedru atmosferu bit će zaduženi voditelj Željko Lončarić Žec i ponajbolji tamburaški sastav u Hrvatskoj – TS Ravnica. Osječane očekuje i iznenađenje – nastup O. K. Cluba i posebnog gosta Zorana Mišića, koji će nastupiti nakon izvlačenja glavne nagrade.

Ukoliko želite okušati sreću i zabaviti se, pridružite se Ljetnoj roštiljadi 14. srpnja u Osijeku!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari