Pogledajte videospot Zorana Mišića za pjesmu ‘Bez naslova’

Prije nekoliko dana napokon i na internetu objavljen je videospot za pjesmu Bez naslova, čija je radijska premijera bila 20.6. na Narodnom radiju u showu Dalibora Petka, a premijera spota na CMC-u.

Prije nekoliko dana napokon i na internetu objavljen je videospot za pjesmu Bez naslova, čija je radijska premijera bila 20.6. na Narodnom radiju u showu Dalibora Petka, a premijera spota na CMC-u.

Iako je nastala prije koju godinu dok Zoran Mišić nije bio poznat široj publici, ova pjesma je već tada dobila određenu pažnju, a nakon Zokijevog sudjelovanja u showu ‘Hrvatska traži zvijezdubroj klikova pjesme na YouTube-u naglo je skočio. Česti komentari poput onih ‘zašto ova pjesma nije objavljena’ ponukali su dvoje prijatelja da pjesmu snime studijski, a sada vam je službeno predstavljamo.

Pjesmu ‘Bez naslova‘ autorski potpisuje Dinko Pleša, izvrstan gitarist iz Osijeka te jedan od osnivača benda Wasted Generation, a do suradnje sa Zokijem došlo je spontano, zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu bez ikakvih očekivanja da će pjesma toliko zainteresirati i oduševiti Zokijeve fanove.

Pjesma “Bez naslova” nastala je 2009.g., inspirana događajem koji se dogodio i odvio samo u mojoj glavi, ali tako snažno da je uspio proizvesti dovoljno jake emocije i misli koje sam prvotno prenio na papir kao tekst, a zatim i kao glazbu. Svjestan da pjesma nosi jaku emociju i poruku koja se ne može sasvim lako prenijeti, shvatio sam kako bi Zoran Mišić bio idealan pjevač za tu pjesmu, kako iz glazbenih razloga tako i iz privatnih razloga, jer se radi o mom dobrom i dugogodišnjem prijatelju, s kojim sam dotad napravio i odsvirao puno pjesama i koncerata.”, rekao je Dinko Pleša.

Pjesma je snimljena u studiju Željka Nikolina u Osijeku koji je odsvirao klavijature, a osim njega na pjesmi gostuju i Alen Valinčić na bubnjevima te Matija Nikolin na bas gitari, uz odlične gitarske solo dionice Dinka Pleše. Za pjesmu je nedavno snimljen i videospot u režiji Borisa Šepera, koji se već prikazuje na CMC-u, a uskoro se očekuje prikazivanje i na još nekoliko lokalnih i nacionalnih televizija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari