Otvoren XIII. Pannonian Challange

Izložbom fotografija Tomislava Možea i Dine Šertovića te predstavljanjem najnovijeg Warehouse videa u galeriji Kazamat službeno je otvoren trinaesti Pannonian Challenge.

Izložbom fotografija Tomislava Možea i Dine Šertovića te predstavljanjem najnovijeg Warehouse videa u galeriji Kazamat službeno je otvoren trinaesti Pannonian Challenge.

Okupljene je pozdravio umjetnički voditelj postava Samir Kurtagić te zaželio svima dobrodošlicu na ovogodišnji Pannonian, a nakon uvoda posjetitelji su uživali u zanimljivim fotografijama i zabavnom video uratku iz svijeta uličnih sportova.

Nakon službenog otvorenja uslijedio je afterparty na kojemu su se svi okupljeni zabavljali uz DJ Omke-a sve do ranih jutarnjih sati.

Pannonian Challenge zasluženo nosi titulu najvećeg natjecanja u ekstremnim sportovima u našoj regiji i jedan je od rijetkih festivala ekstremnih sportova u svijetu koji objedinjuje BMX, Skate, In-line i MTB natjecanje.

Kako na natjecanju sudjeluje veliki broj svjetski priznatih sportaša, tijekom dvanaest godina Pannonian Challenge je dobio međunarodni značaj.

Ono što ovaj festival čini još posebnijim je subkulturni program koji se održava u starom dijelu grada Osijeka, Tvrđi.

Festival je uvijek upotpunjen izložbom fotografija, videoprojekcijama na temu ekstremnih sportova, radionicama te koncertnim večerima na kojima redovno nastupaju poznati svjetski i regionalni izvođači, DJ-i i mladi bendovi.

Glazbeni program smo podijedili na tematske večeri poput SREDNJIKA LOUNGE PARTY, HIP-HOP DAY i PUNK ROCK DAY.

Detaljniji glazbeni line-up i sportsku satnicu pogledajte ovdje.

[span class=camera]GALERIJA: Otvorenje Pannonian Challangea – izložba + party[/span]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari