Predstavljen projekt ’28 Stelle’, a sve započinje večeras koncertom u Avenue Mall-u

U petak, 7. rujna 2012. u Osijeku, Agenzia Ragusa je održala konferenciju za medije na kojoj je predstavljen projekt "28 Stelle" koji se organizira kako bi se obilježio ulazak Hrvatske u Europsku Uniju.

U petak, 7. rujna 2012. u Osijeku, Agenzia Ragusa je održala konferenciju za medije na kojoj je predstavljen projekt “28 Stelle” koji se organizira kako bi se obilježio ulazak Hrvatske u Europsku Uniju.

Kao govornici na konferenciji su sudjelovali Aleksandra Oršolić, projekt menadžer za “28 Stelle”, Danijela Stanković, zamjenica gradonačelnika grada Vukovara, Sonja Hercog, članica slovenskog benda Navihanke, Zdravko Sunara i Ivo Jagnjić, bend Dalmatino dok se video-vezom javila Neda Ukraden, a telefonski se javio Jorgen Olsen iz danskog  bend Olsen Brothers.

Na konferenciji projekt je predstavila Aleksandra Oršolić. Cilj projekta “28 Stelle” je predstaviti hrvatsku kulturnu, gospodarsku i turističku ponudu Europskoj Uniji. Projekt prolazi kroz 27 hrvatskih gradova i susjedni nam, talijanski Trst. Kroz cjelodnevne programe u svakom gradu su organizirani i koncerti na kojima će nastupati poznate hrvatske zvijezde poput Olivera Dragojevića, Magazina, Novih fosila, Zlatka Pejakovića ili Colonie, te zvijezde iz zemalja Europske Unije, poput Al Bano Carrisia, Olsen Brothersa ili Kate Ryan. Projekt će se odvijati u dvije karavane, u dva grada istovremeno kako bi se sjeverna Hrvatska predstavila južnoj i obrnuto, sa velikim finalom 30. lipnja u Zagrebu i Trstu, gdje će se i svečano dočekati službeno pristupanje Hrvatske Europskoj Uniji. Ulazi na sva događanja će biti besplatni.

Ostali govornici su izrazili svoje veliko zadovoljstvo sudjelovanjem na projektu. Posebno su oduševljeni projektom bili gosti iz Europske Unije – Olsen Brothers i Navihanke. Rekli su kako im je izuzetna čast obilježiti jedan ovako veliki trenutak za Hrvatsku i predstaviti se našoj publici.

Kao najava organiziran je i event “Stelle pjevaju za Vas”. Od 20h u trgovačkom centru Avenue Mall će nastupati KUD “Branko Herceg”, TS Zvona, Nenad Kumrić Charlie i zvijezde večeri – Dalmatino i Neda Ukraden. Na koncertu će se prikupljati i dobrotvorne donacije za udrugu “Hrabro dijete” iz Nove Gradiške, a svi koji doniraju i samo 1 kunu sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će se na koncertu izvlačiti dobitnici poklon paketa njihovih sponzora.

PR objava

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari