VIDEO: Vjenčanje nasred Drave

Crkva ili ukusno ukrašena dvorana. Plaža ili dvorac. Daleki, egzotični krajevi ili ljepota zavičaja. Mjesta su to koja konkuriraju za izricanje sudbonosnoga da! Bojana i Marko jedno drugomu obećali su vjernost i ljubav danas poslijepodne i to – nasred Drave!

Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo! Ne znamo je li Bojana sve ovo imala na sebi, ali ono što je za nju bilo najvažnije je – njezina Drava i vjenčanje na sred drage joj rijeke.

Kako i ne bi kada je u pitanju lijepa ljubavna priča. Bojana iz Osijeka i Marko iz Mostara upoznali su se tijekom studija u Zagrebu, gdje su sada zaposleni i gdje će nastaviti zajednički život.

Prvi koraci prema tomu ‘zauvijek’ napravljeni su jučer, a tulum se, kako smo saznali, nastavlja u Markovoj Hercegovini.

Rujan je romantičan i topao mjesec, odličan odabir za vjenčanje, a unatoč strahovanju mladenaca, kiša ovo vjenčanje ipak nije omela.
No, i da je, jedno vjerovanje kaže da kiša na vjenčanju i pokisla mladenka donose sreću…. Kiša nije pala. Mladenka nije pokisla.
I, vjerovanjima unatoč, nadamo se da je pred Bojanom i Markom sretan brak koji se, znamo, ne gradi na praznovjernju nego na ljubavi i povjerenju….

Kako je to sve izgledalo pogledajte u VIDEO prilogu.

Sretno, mladenci!

Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari