Održana godišnja skupština Udruge za mlade Đakovo

U Gradskoj knjižnici u Đakovu jučer je održana redovna godišnja skupština Udruge za mlade Đakovo. Ove godine udruga je uspješno provela dva velika projekta, "Job College"  i "ARLA 2012 Festival mladih".

U Gradskoj knjižnici u Đakovu jučer je održana redovna godišnja skupština Udruge za mlade Đakovo. Ove godine udruga je uspješno provela dva velika projekta, “Job College”  i “ARLA 2012 Festival mladih”.

Job College je projekt financiran od strane EU, nositelj je bio portal http://www.moj-posao.net/, a udruga za mlade je bila partner na projektu. Cilj projekta bio je povećati zapošljivost mladih, putem radionica za pisanje životopisa, simulacija intervjua za posao, karijernih savjetovanja itd.

ARLA 2012 je festival pod pokroviteljstvom Grada Đakova. Trajao je dva dana, odrađen je isključivo domačim snagama, u potpunosti volonterski, treću godinu za redom. Koncept festivala je “po danu radionice, navečer svirke”. Festival se održava povodom svjetskog dana mladih (12.08.), vikendom koji je najbliži tom datumu. Osim toga udruga radi i na nizu manjih aktivnosti, surađuju sa drugim udrugama i ustanovama, konstantno rade na edukaciji članova.

Nagodinu planiraju nastaviti jakim tempom, organizacija ARLA 2013 festivala je neupitna. Osim toga planiraju otvoriti klub mladih i nastaviti sa dosadašnjim suradnjama. Sve to naravno u duhu udruge dakle volonterski, potićući mlade da se što više aktivno uključe u rad udruge, i pomažući im da ostvare svoje ideje.

Skupštinu su upriličili i posebni gosti gradski vijećnik Danko Kočiš i Zdenka Radić voditeljica regionalnog info-centra za mlade Osijek, koji su održali prigodne motivacijske govore, te pohvalili dosadašnji rad udruge.

Promijenjen je tajnik i adresa udruge. Novoizabrani tajnik je Igor Bulog, a nova adresa je A. Cesarca 5, Đakovo. Skupština je održana u ležernoj prijateljskoj atmosferi, uz prigodno osvježenje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari