Avenue Mall: Izviđački izazovi i mali disco

Već više od nekoliko godina volonteri Izviđačkog Kluba Javor organiziraju izviđačke izazove za sve generacije naših izviđača, djece i mladih te njihovih roditelja i obitelji.

Izviđačkom akcijom tri u jedan spajamo tri generacije: djecu, mlade i njihove roditelje u jedinstvene izviđačke  izazove.

Cilj izazova je jačanje timskog rada, međusobno uvažavanje  i poštivanje svih generacija, razvijanje sposobnosti pojedinca i grupe, jačanje ljubavi prema našem Gradu i zavičaju, prezentacija izviđaštva kao korisne i zabavne slobodne aktivnosti za sve generacije.

Prvi puta će se Izviđački izazovi održati na osječkoj promenadi u Avenue Mall-u. Od 11,00 so 15,00 sati sudionici će savladavati niz izviđačkih izazova kao što su: postani Izviđački milijunš u poznanju našeg Grada Osijeka, savladaj igre spretnosti, pruži prvu pomoć kad zatreba, kakve su izviđačke boje jeseni, izradi maketu osječke promenade punu eko poruka……  i na kraju se osladi i ili oslani slasnim burecima i savijačama koje ćeš donijeti na SAJAM BUREKA.

Na Izviđačke izazove su osim članova IK Javor i njihovih roditelja pozvani svi učenici , djeca i mladi te njihovi roditelji i obitelji.

U subotu, 20. i nedjelju, 21. listopada 2012. godine u od 18 do 20:30 sati u Avenue Mallu sve klince i klinceze očekuje pravi tulum u malom discu! Družite se, naučite plesne korake, osvojite nagrade i zabavite se uz disco ritmove za najmanje!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari