Festival stand up komedije ‘Panč’ dolazi u Osijek

Nakon odličnih odaziva na 'PANČ' festivale u Zagrebu, Zadru i Labinu, komičari će ove godine nasmijavati i Osječane.

Nakon odličnih odaziva na ‘PANČ’ festivale u Zagrebu, Zadru i Labinu, komičari će ove godine nasmijavati i Osječane.

Zadnji dan mjeseca studenog i prva dva dana prosinca rezervirani su u Osijeku za festival stand up komedije ‘PANČ’. Nakon izvrsnih odaziva zadnjih tri godine na  ‘PANČ’ festivale održane u nekoliko hrvatskih gradova koje je posjetilo preko 15000 ljudi, organizatori su ovaj put odlučili nasmijati istok Hrvatske i nastupiti u osječkom Cineplexx kinu 30. studenoga i 1. prosinca 2012.

Uz voditeljsku palicu istaknute komičarke Marine Orsag, na ovogodišnjem festivalu nastupit će iskusni domaći komičari Ivan Šarić, Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Domagoj Pintarić, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec, Andrea Andrassy i Tin Sedlar, te njihov slovenski kolega Perica Jerković.

Osim nastupa u Cineplexx kinu, u sklopu festivala 2. prosinca održat će se i večer amatera u Rakija baru kluba Tufna gdje će najhrabriji moći okušati svoje stand up sposobnosti. Ulaz na ovu večer je besplatan.

Ulaznice za prve dvije večeri su u pretprodaji u Cineplexxu po slijedećim uvjetima:

Dnevna ulaznica 45kn (za studente i umirovljenike 38kn)
Dvodnevna ulaznica 80kn (za studente i umirovljenike 65kn)

Na dan festivala: dnevna 60kn, dvodnevna 100kn

Sukladno upitima iz Osijeka i današnjoj krizi, organizatori PANČ Festivala odlučili su ostaviti pretprodajne cijene ulaznica i na dan festivala!

Pozadina projekta:

Ideja o hrvatskom festivalu komedije rođena je 2008. godine, nakon uspješnog festivala komedije ‘PANČ’ održanog u Ljubljani na kojem su nastupali i hrvatski stand up komičari. Dobra suradnja se nakon festivala nastavila kroz akciju Smijehom protiv sukoba u kojoj su hrvatski i slovenski komičari mjesečno nastupali ‘kod susjeda’. Uz ‘PANČ’ tu je i “Stand up CROmedy show” turneja koja je već posjetila 22 hrvatska grada, te slovensku Ljubljanu i Celje, te se nastavlja dalje i u ostalim gradovima Hrvatske. Kao rezultat uspješno odrađenih festivala i turneja u Zagrebu je nastao Studio Smijeha, prvi stand up comedy klub na Balkanu koji se nalazi u Vlaškoj 92, u prostoru bivšeg Kina Studio.

[important title=NAGRADNA IGRA]SiB.hr vam poklanja 2×2 ulaznice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare unutar članak upisati “SiB.hr me vodi na ‘Panč’ festival stand up komedije”, te lajkati ovaj članak ukoliko se prijavljujete putem Facebooka.

DOBITNICE: Marina Laslo i Ana Zidar[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari