FOTO: SiB pregled vikenda – izlasci, sport, događanja…

Protekloga vikenda naši fotografi posjetili su razna mjesta. Pogledajte u našim galerijama kako je bilo.

U petak smo posjetili Punk Party u Topu, na kojemu su nastupili Reflections of Internal Rain i This Day Will Burn, a kasnije smo otišli do podruma OBP-a gdje se ekipa zabavljala uz karaoke.

Krav Maga Seminar u TC Portanova koji se održao u subotu od 10:00 – 12:00 h imao je odličan odaziv, svi sudionici bili su vrlo zadovoljni prikazanim tehnikama i pristupom instruktora.

Kultni Električni orgazam održao je odličan koncert u popunjenom Bastionu. Brojna publika među kojom je bilo i one starije populacije došla je sinoć u Bastion i pokazala kako rock’n’roll scena u Osijeku nije mrtva.

Prošetali smo i provjerili što se sve događa u Avenue Mallu. Zatekli smo dječju radionicu, te polaznike Midikennove škole za modele kako se pripremaju za reviju.

Pogledajte kako je bilo ove subote u Matrixu na “Saturday Fever” partiju uz DJ Nesha.

Domaći i strani hitovi i ovoga vikenda odzvanjali su NOX-om. DJ Denis još jednu subotu je zabavljao sve prisutne, a vi pogledajte kako je bilo u našoj galeriji fotografija.

nox2411_06.jpg

Coctail barKa i ove subote bila je mjesto odlične zabave uz DJ Joku. Pogledajte kako je bilo u galeriji fotografija.

barka2411_03.jpg

U Kestenu je protekloga petka organiziran Old skul trenđa party. Pogledajte galeriju i prisjetite se mode 80tih i 90tih.

đž

Osijek i Hajduk pred oko 5 tisuća gledatelja odigrali su bez pogodaka. I jedni i drugi imali su nekoliko izglednih prilika, ali su mreže mirovale.

Veliku Humanitarnu kampanju “Ljubav to si ti” otvorili su u nedjelju Mladi HDSSB-a u revijalnoj humanitarnoj utakmici s Osječkim klubom američkog nogometa – Osijek Cannons i porukom “Mladi za mlade”.

HumanitarnaUtakmicaAmerickogNogometa_SiB

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari