Motomrazovi ponovno u gradu na Dravi

Nakon što je prošlog tjedna tradicionalna akcija Motomrazovi Moto kluba Osijek zbog vremenskih neprilika bila odgođena, ponovi pokušaj je ove subote, 15. prosinca.

Ako vrijeme dopusti očekuje se sudjelovanje više stotina motociklista koji će u odijelima Djeda Mraza uveseliti dječicu i odrasle kao i svake godine. I ove zime Motomrazovi imaju humanu “notu” i darivat će štićenike doma za djecu “Klasje”, te se družiti s građanima i darivati djecu na Trgu Ante Starčevića.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

[span class=camera] FOTO: Moto mrazovi darivali najmlađe Osječane [/span]

Donosimo vam i raspored događanja:

9,00 – Okupljanje ispred caffe bara “Snoopy” Zrinjevac
10,00 – polazak (Zrinjevac, Gundulićeva, Vukovarska, Zagrebačka 5) prema Dječjem domu “Klasje” u organiziranom defileu u pratnji prometne policije
10,15 – darivanje i druženje sa štićenicima u dječjem domu «Klasje» u Zagrebačkoj ulici
10.45 – organizirani defile prema Trgu Ante Starčevića (Zagrebačka smjer sjever – Europska avenija smjer zapad – Kapucinska smjer zapad i dolazak na Trg Ante Starčevića)
Oko 11.00 – dolazak na Trg Ante Starčevića i druženje s dječicom i građanima i podjela slatkiša i darova
12,00 – polazak prema caffe baru Viktorija u Strossmayerovoj ulici gdje će se zadržati do 12,30 sati. Potom nastavak Strossmayerovom ulicom smjer zapad – Dubrovačka ulica smjer jug – Reisnerova smjer istok – Zrinjevac
13,00 – povratak u caffe bar “Snoopy” na Zrinjevcu

(Moguća su odstupanja od 15-ak minuta, pa se građani mole za razumijevanje)

Svi koji žele mogu se pridružiti akciji, a tradicionalno u ovoj akciji MK Osijeka sudjeluju svi klubovi s područja grada i regije. Bez obzira na vremenske uvjete motomrazovi će se održati, tj. ako ne bude moguće motociklima u Klasje će se ići automobilima.

Foto: SiB.hr (arhiva)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari