Red Bull Škrabanje

Je li vam poznata situacija kad sjedite na predavanjima i ne znate što biste sa sobom od silne dosade? Posežete za olovkom i škrabate po papirima, bilježnicama ili knjigama kako biste 'skratili' vrijeme?

Je li vam poznata situacija kad sjedite na predavanjima i ne znate što biste sa sobom od silne dosade? Posežete za olovkom i škrabate po papirima, bilježnicama ili knjigama kako biste ‘skratili’ vrijeme? Eh, napokon je vrijeme da vaše škrabotine dožive svojih pet minuta slave.



Red Bull Škrabanje projekt je namijenjen svima onima kojima je dosta papir i olovka da bi izrazili svoju kreativnost. Na fakultetima će vas posjetiti Wings djevojke od kojih ćete dobiti kartice za škrabanje. Ako ih i ne sretnete, sigurno ćete naći kartice negdje na hodnicima fakulteta ili pored oglasne ploče.

U natjecanju sudjeluje pet hrvatskih sveučilišta – Osijek, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb.

Pravila su jednostavna:

Na poleđini kartice za škrabanje pokaži nam kuda tvoje misli lutaju za vrijeme predavanja. Možeš koristiti olovke, bojice, flomastere i ostala sredstva za škrabanje, samo je bitno da je rad izrađen rukom.

Rad možeš dati Wingsicama ili ga ubaciti u kutiju koja će biti postavljena u lokalnom studentskom kafiću (biti će obaviješteno u kojem) ili ga poslati na našu adresu Radnička 41/VI, Zagreb. Najboljih dvadeset radova odabranih od strane stručnog žirija ulazi u uži izbor, a za svoga će favorita svatko moći glasati online. Više saznajte na Red Bull službenoj stranici.

Teks i foto: Red Bull

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari