Humanitarna akcija Leo kluba Legos i NC Lions kluba Kuna

NC Lions club Kuna i Leo klub Legos udružili su snage kako bi pokrenuli humanitarnu akciju za pomoć teško nastradaloj Nikolini Milić. Nikolina je osmogodišnja djevojčica koja je prije četiri godine nastradala u automobilskoj nesreći. Da bi ponovo prohodala potrebna su joj financijska sredstva za liječenje i kupnju medicinskih pomagala.



Ovu akciju prepoznala je, te se u istu uključila, nekolicina kafića i klubova iz osječke Tvrđe. Zajedno sa NC Lions clubom Kuna i Leo klubom Legos oni su odlučili svesrdno pomoći pri ozdravljenju male Nikoline.

Kafići i klubovi Matrix, Barka, General von Beckers i Gold bar će povodom akcije u četvrtak 6. prosinca 2012. godine naplaćivati ulaz po simboličnoj cijeni od 5 kuna, dok će Bastion i St. Patricks pub sudjelovati u akciji s financijskim donacijama. Naravno, sav prikupljen prihod ide za potrebe liječenja Nikoline Milić.

Simbolično ova akcija pada na sam datum kada se obilježava spomendan Sv. Nikole, tako da je to idealna prilika da se pokaže humanost na djelu i maloj Nikolini pokloni najveći poklon, a to je zdravlje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari