FOTO: Od KAJ do LEGA – LEGA – u Zagrebu novi dućan MITovaca

Lega-lega Zagreb koji je ujedno i treći dućan u Republici Hrvatskoj, nakon onih u Osijeku i Dubrovniku, nalazi se u centru grada, u Masarykovoj 19, a radno vrijeme je od 09:00 do 20:00 sati radnim danom, te od 09:00 do 14:00 sati subotom. Dućan u Zagrebu se otvara u srijedu 12. prosinca!

Cjelokupni asortiman lega-lega proizvoda koje možete pronaći na policama, u hladnjacima i gajbicama našeg dućana (majice, bilježnice, rokovnici, blokovi, bedževi, d.boxovi, držačnogavicedaneupadneulanac, podmetači, posteri i ino) u potpunosti je izmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj, što je njihov skromni doprinos održavanju hrvatskog gospodarstva na životu.

[span class=camera]FOTO: Lega-lega stigao i do Dubrovnika[/span]
Lega-lega dućan je 100% pet friendly, što znači da u kupovinu slobodno možete povesti svoju zlatnu ribicu, basenjija, vijetnamsko prase, bogomoljku, ili što već imate (osim aligatora, aligatora slobodno ostavite doma).



Ugodna domaća atmosfera, pogođeni glazbeni ugođaj i naše nadasve ljubazno i uslužno, ali nenametljivo osoblje omogućit će Vam jedinstveni doživljaj kupnje bez stresa, što je poseban bonus u ovo predblagdansko vrijeme kada kupnja darova mnogima predstavlja tešku muku. Posjetite ih, jer se u lega-lega dućanima i najveći mrzitelji shoppinga mogu dobro provesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari