OVDJE je mjesto za mene – Breza završila jedan i krenula u novi ciklus

Dodjelom priznanja i prigodnim programom udruga Breza zahvalila je svima koji podržavaju manifestaciju Zemlja bez granica. Brojni su se tako okupili u HNK ne bi li zajedno s njima završili jedan ciklus i krenuli u novi.

Prošle godine Zemlja pod nazivom Mjesto za mene privukla je više od 2500 djece sudionika, a u ovoj godini kada se manifestacija zove OVDJE očekuje se kako će taj broj biti još i veći.

Nekoliko glazbenih poslastica u izvedbi sudionika Zemlje bez granica, zatim Brevisa koji uskoro odlaze u New York i nezaobilazni Cukertandrbal začinili su Večer svjetla, a predsjednica udruge Breza, Suzana Vargović u nekoliko je navrata zahvalila svima koji su pomagali kako bi uistinu Zemlja bila mjesto za svakog.
[span class=camera]FOTO i VIDEO: Tisuće sudionika i posjetitelja u zemlji bez granica[/span]
Tako su svi oni koji pomažu primili priznanja, a oni koji ponajviše pridonose, sami volonteri i volonterke nagrađeni su čarobnim štapićima.

Predstavljen je i prigodni video spot kojeg je izradio njihov dugogodišnji suradnik Igor Miličić, a u kojem smo mogli vidjeti ponajbolje scene sa prošlogodišnje manifestacije kada su svi, a posebno oni najmlađi, mogli saznati sve o važnosti dentalne higijene, ali i o zubić vilama.

Sigurni smo kako će ovogodišnje zdanje, deseto po redu, Zemlje bez granica biti još bolje i još posjećenije. U to smo uvjereni jer je volonterska  ljubav i strast s kojom se Zemlja radi nemjerljiva novcem.

Tekst: T.M./SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari