Poskupio hamburger legendarnog Joze ”Trovača”

Proteklog vikenda Osječane, posebice one mlađe neugodno je iznenadilo poskupljenje, no, ne ono mlijeka, kruha ili lijekova, već hamburgera kod legendarnog Joze “Trovača”.

Popularnost Joze “Trovača” je mogli bismo reći planetarna i gotovo da nema osobe koja nakon izlaska nije posjetila jednu od legendi noćnoga života u gradu na Dravi i tako uživala u jednom njegovom hambiću, no oni koji su se protekli vikend odlučili za noćni obrok kod Joze, zatekla je nova cijena: hamburgeri više ne koštaju 10, nego 12 kuna!

Sto godina’ kupujem hamburger kod Joze i uvijek je koštao 10 kuna. Naizgled nije puno, ali ovo je zapravo poskupljenje od 20 posto“, riječi su jednog srednjoškolca za Glas Slavonije.

[span class=camera] VIDEO: Jozo Trovač 2 – ‘Smak sage’ [/span]

Legendarni osječki prodavač hamburgera svjestan je kako mnogi neće biti zadovoljni ovom odlukom, ali naglašava kako je za nju imao i te kako razloga, zbog višestrukog poskupljenja namirnica, no nada se kako će Osječani ipak i dalje u velikom broju kupovati hamburgere u popularnoj “žutoj kućici” u Tvrđi, jer su tamo ipak najfiniji.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari