‘Red Bull Škrabanje’ predstavlja izložbu škrabotina u Osijeku

Nedavno je završeno kreativno natjecanje pod nazivom 'Red Bull Škrabanje'. Nakon tjedan dana glasanja Hrvatska je dobila svoju prvu majstoricu škrabanja. Pogledajte o kome je riječ...

Predstavljamo vam pobjedničku škrabotinu u natjecanju ‘Škrabanje’ –  pod organizacijom Red Bulla. Nakon tjedan dana glasanja Hrvatska je dobila svoju prvu majstoricu škrabanja – Martinu Kovačević.

Škrabotina s vrlo zanimljivom idejom Martine Kovačević bila je uvjerljivi favorit s 421 osvojenim glasom.

Drugoplasirani je Denis Prelević čiji je rad dobio 198 glasova i donio autoru korisnu nagradu. Zorana Akrap također je osigurala jednu od nagrada nacrtavši škrabotinu za koju je glasalo 137 ljudi.

Lega-lega također je odlučio nagraditi naše kreativce. Dvadeset najboljih čiji su radovi ušli u online glasanje dobit će lega-lega rokovnik s logom Red Bull Škrabanja, a autori tri najbolje škrabotine dobit će majicu oslikanu vlastitom škrabotinom.

Njihove škrabotine i još stotinjak najboljih možete pogledati na izložbi koja će se održati u petak u 20:00 sati u osječkom caffe baru Trica. Sve posjetitelje će zabavljati DJ Vladimir Miler. Svi ljubitelji Red Bulla u njemu će moći uživati po promotivnoj cijeni.

Više pogledajte na službenoj stranici Red Bulla.

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari