Avenue Mall vikend stiže

Kao i svakog vikenda, Avenue Mall Osijek se i ovog pobrinuo za najbolju zabavu u gradu uz besplatna događanja u subotu i nedjelju.

Počelo je novo polugodište u školskim klupama, stoga ne sumnjamo kako se umorni školarci vesele nadolazećem vikendu. Avenue Mall Osijek pripremio je zato još jedan zabavom bogati vikend koji će razveseliti sve generacije školaraca, ali i one mlađe i starije.

U subotu, 19. siječnja, Avenue Mall ugošćuje najslađeg medvjedića – Linu i njegovu najslađu igraonicu u gradu. Najmlađe očekuju tri sata zabave uz crtanje, pisanje, rješavanje zagonetki i pitalica… uz osvajanje slatkih Lino paketa. Slatka zabava počinje u 10 sati, a završava u 13.

Nedjelja, 20. siječnja, rezervirana je za one malo starije jer u 15 sati u Avenue Mallu Osijek počinje besplatni Playstation PES 2013 turnir pod pokroviteljstvom COLOR trgovine! Igru na PS3 konzolama u formacijama 1 vs 1, nadgledaju profesionalci iz Virtual Football Association Mastersa. Također, u knockout sustavu natjecanja, prisutni će biti profesionalci iz Udruge virtualnih igara. Sudjelovanje je besplatno, ali potrebno je izvršiti prethodnu prijavu jer je broj mjesta ograničen na ukupno 64. Dođite pokazati svoje znanje u Pro Evolution Socceru i osvojiti vrijedne nagrade!

Kako se prijaviti za PES2013 turnir?

Putem www.vfa-masters.com
Mailom na info@vfa-masters.com
Telefonom na 091/5931-090 ili 091/5654-816

Ukoliko vas na dolazak u Avenue Mall ne motivira dobra zabava, to će svakako učiniti finale u koje su ušli popusti u našim trgovinama sve do 70%. Još snižena sniženja u pojedinim trgovinama natjerat će Vas da si priuštite barem jednu sitnicu.

Svakako najbolje mjesto za kupnju lijepih sitnica je i naš tradicionalan sajam, koji se održava svake subote i nedjelje od 10:00 – 20:00 sati. Ovdje možete pronaći autohtone i domaće proizvode te neprocijenjive rukotvorine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari