Vikend obiteljskih natjecanja u Avenue Mallu!

Za posljednji vikend siječnja, dok se u trgovinama tope i one najviše cijene, Avenue Mall Osijek donosi još jedan zabavni vikend, ovog puta namijenjen obiteljima natjecateljskog duha.

Za subotu, 26. siječnja, Avenue Mall s ponosom najavljuje prvi dvoboj očeva i to – u kućanskim poslovima! Ako mislite da je vaš otac neokrunjeni prvak kućanskih poslova ili pak ne zna ni čemu služi metla, ovo je prava prilika da se dobro nasmijete i odnesete sa sobom bogati poklon paket koji je pripremio Color – trgovina koja nudi sve za vaš dom. Natjecanje počinje u 11h, a prijave kreću od 9h. Dovucite svog tatu i pokažite svima kako je baš on najbolji!

Nedjelja, 27. siječnja, rezervirana je za zabavu cijele obitelji – na redu je prva obiteljska shopping utrka ove godine. Izaberite najbolje shoppere u svojoj obitelji, dođite u Avenue Mall i pokažite kako vaša obitelj zna najtočnije i najbrže potrošiti 5.001,00 kunu. Pobjednička obitelj odlazi doma s punim vrećicama artikala koje sama izabere u trgovinama Avenue Malla Osijek u navedenom iznosu. Utrka starta u nedjelju u 11h, a prijaviti se možete istog dana od 9h. U utrci može sudjelovati minimalno tročlana, a maksimalno osmeročlana obitelj.

Podsjećamo i kako su zimska sniženja u samom završetku tako da ćete svakako pronaći nešto za sebe po sada najpovoljnijim cijenama od kada traju zimska sniženja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari