Vikend sportskog buđenja u Avenue Mall-u

Za prvi vikend u veljači, Avenue Mall nam donosi zabavu koja će vas trgnuti iz zimskog sna! Povedite svoje klince na pravo sportsko druženje I osvojite pritom vrijedne nagrade.

Subota, 02. siječnja od 11 sati, rezervirana je za nove nade hrvatskog tenisa. Vole li vaši klinci tenis, ali ne zanju da li je to baš pravi sport za njih? Dovedite ih u Avenue Mall Osijek, neka zaigraju s profesionalcima i saznaju! Samo ove subote mogu besplatno naučiti osnovne teniske pokrete, zaigrati pravi mali teniski turnir i osvojiti mjesec dana škole tenisa i druge vrijedne nagrade! Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno i to pod stručnom rukom kluba Olimpija!

Nedjelja, 03. siječnja, rezervirana je za hokej na ledu! Nedjeljni gost Avenue Malla je prvi osječki hokejaški klub Kune! Ukoliko doma imate klinca koji vas neprestano uvjerava kako je upravo on sljedeća hrvatska hokejaška zvijezda, vrijeme je da vas uvjeri na terenu! Dovedite ga u Avenue Mall od 17 sati i saznat će koliko točno teži hokejaška oprema, kako sigurno klizati ledom i kako hokej izgleda bez leda! Zaigrat će hokej na rolama usred Avenue Malla i možda baš on bude taj sretnik koji će osvojiti pak ili drugu vrijednu nagradu! Hokejaška nedjelja ne bi bila potpuna bez besplatnih delicija sponzora koji čekaju sve naše posjetitelje. Za kraj – ono najvažnije, ove nedjelje u Avenue Mallu, birat će se novi član time Kune Juniori u starosti od 5 do 10 godina! Vidimo se u Avenue Mallu i neka to bude baš vaš klinac!


Ukoliko vam je još prerano za buđenje iz zimskog sna – tu je subotnja karnevalska zabava! U besplatnoj igraonici Avenue Malla Osijek, na prvom katu centra, u subotu od 16h počinje prava karnevalska zabava za najmlađe. Povedite svoje klince na besplatnu radionicu maski i izrade raznih oblika šećerom po finim krafnicama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari