Okruglo deseto gostovanje London Calling u Osijeku

U razdoblju kada nekoliko gradova u Hrvatskoj, a među njima i Osijek, broji dane do dolaska velikog britanskog majstora komedije Eddieja Izzarda koncem ožujka u sklopu svjetske turneje “Force Majeure”, Udruga Urbani ured Zagreb i Udruga Grupa građana Osijek, u suradnji s londonskom agencijom Mirth Control, čekanje su odlučili prekratiti na najbolji mogući način: organizacijom novoga gostovanja izvrsne međunarodne zabavne poslastice “LONDON CALLING” COMEDY CLUB – U VELJAČI!

Ono će se dogoditi idućeg tjedna, U SRIJEDU, 13. VELJAČE 2013. GODINE, s početkom u 20,00 sati, na već poznatoj sceni DJEČJEG KAZALIŠTA BRANKA MIHALJEVIĆA, a po mnogo čemu će biti posebno. Naime, ovo je “okruglo” deseto gostovanje “LONDON CALLING” COMEDY CLUB showa u Osijeku (ukupno 13 rasprodanih večeri), čime se ujedno obilježava i pune dvije godine održavanja ovoga uspješnog i popularnog komičarskog programa u najvećem slavonskom gradu. Podsjetimo, sjajni londonski stand up komičari na scenu Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića prvi su put stupili 26. i 27. siječnja 2011. godine i od tada se odličnoj osječkoj publici predstavilo ukupno više od 30 vrsnih pripadnika ponajbolje stand up scene u svijetu, čije je nastupe u uvijek krcatom gledalištu popratilo gotovo 3000 gledatelja!

Nadalje, ovo je prvi dolazak “LONDON CALLING” COMEDY CLUBA u 2013. godini u Osijek, gdje uvijek doživljava sjajne reakcije i prijam publike, a k tome događa se i u lijepom terminu – večer uoči Valentinova, Dana zaljubljenih. Stoga bi ovo bio pravi izbor i za zaljubljene parove ili one koji to tek žele postati.

Tim povodom za posjetitelje će biti pripremljen niz poslastica. U prvom redu, ponovno dolazi sjajni novozelandski komičar Javier Jarquin, koji je u Osijeku već nastupio u ožujku 2011. godine, a osječkoj i hrvatskoj publici ostao je u pamćenju kao Card Ninja te možda i najbolji dosadašnji voditelj večeri (MC). Još i danas prepričavaju se njegove akrobacije i animiranje publike sa šalama “Ninja” i trikovima s kartama. Stoga će Javier 13. veljače, kao poseban gost, ponoviti svoju ulogu voditelja večeri, a to će biti PRVI PUT U DVIJE GODINE “LONDON CALLING” COMEDY CLUBA da jedan londonski stand up komičar u Osijek dolazi opet.

Nadalje, headliner će biti Kanađanin Ron Vaudry, jedan od najiskusnijih i najpopularnijih komičara koji su do sada gostovali u LONDON CALLING programu, a svjetsku slavu stekao je gostujući u poznatoj američkoj televizijskoj emisiji Arsenio Hall show. Uz njih dvojicu kao opening act predstavit će se odlična engleska komičarka Annette Fagon.

DAKLE, I OVAJ PUT EKIPA JE RAZNOVRSNA I KVALITETNA, A U OSIJEK S LONDONSKE SCENE OPET STIŽU TRI STAND UP KOMIČARA. Uz to, povodom dvije godine održavanja u Osijeku organizatori pripremaju i neka iznenađenja za vjerne pratitelje “LONDON CALLING” COMEDY CLUBA, ali o tome nešto kasnije.

PRETPRODAJA ULAZNICA POČINJE U ČETVRTAK, 7. VELJAČE 2013. GODINE, TOČNO U 8,00 SATI, ALI OVAJ PUT, zbog uvođenja fiskalnih blagajni od nove godine, SAMO NA JEDNOM STANDARDNOM PRODAJNOM MJESTU: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati), dakle sada NE i u oglasnoj službi Glasa Slavonije.

ZAINTERESIRANE GRAĐANE UPOZORAVAMO DA POŽURE S KUPNJOM ULAZNICA JER SU DO SADA SVAKI PUT RASPRODANE U KRATKOM VREMENU. CIJENA ULAZNICA U PRETPRODAJI IZNOSI 50 KUNA.

Svi podrobniji podatci o izvođačima i njihove fotografije mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici projekta www.londoncallingclub.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari