Plesni studio Shine: Otkačeno plesni maskenbal

Udruga za promicanje kulture plesa Plesni studio Shine organizira već šestu godinu Otkačeno plesni maskenbal za djevojčice i dječake koji su polaznici plesnih grupa u našoj udruzi...

Udruga za promicanje kulture plesa Plesni studio Shine organizira već šestu godinu Otkačeno plesni maskenbal za djevojčice i dječake koji su polaznici plesnih grupa u našoj udruzi. Na maskenbalu će sudjelovati članovi plesnih i dramskih grupa Studija Shine koji će pokazati, ali i dati podršku, kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima mladih Osječana i Osječanki.

Maskenbal će se održati 10. veljače 2013. godine, u Šećeranskom domu u Osijeku, Frankopanska 97. Program će trajati 4 sata za djecu i mlade od 16,00 do 20,00 sati.

U programu maskenbala nastupit će 15 plesnih skupina različitih dobi, imat će dramski igrokaz, karaoke, razne igre, oslikavanje lica, predstavljanje grupnih maski crtanje na licu, pravljenje ludih frizura, profesionalno fotkanje maski, izrada skulptura od slame i nagradnu igru.

Sudionicima maskenbala bit će ponuđene domaće krafne i sokovi, te torta iznenađena.

Kontakt osoba je Mira Sekereš dostupna na brojevima 099/460 73 80

Voditelji: Danijela Valentić – šminka; profesionalno fotkanje – Tomislav Šilovinac-Šiki, skulpture od slame – Nikola Faler

Voditeljice -animatorice: Suzana Kramarić, Maja Zec, Aleksamdra Bolmanović, Monika Šmit, Mira Sekereš, Srđan Kovaćević

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari