Karnevalsko ludilo u Avenue Mall-u

Ovog vikenda, najveći centar za dom i obitelj u regiji postaje glavna karnevalska destinacija u gradu! Tradicionalni 12. osječki karneval KAOS i ove godine se seli u Avenue Mall gdje će kroz tri dana proslave pod maskama slavlje završiti paljenjem Princa od karnevala za što plodniju i uspješniju 2013. godinu!

Karnevalsko ludilo kreće u subotu, 09. veljače od 20 sati i to u Lotus baru u prizemlju Centra uz besplatan koncert grupe S – Kapada. Tulum do ranih jutarnjih sati s prijateljima najbolji je način početka karnevalske fešte. Budite tu noć ono što ste oduvijek htjeli biti, spremite se za puno plesa i povedite ekipu.

Nakon zabave pod maskama za odrasle, nedjelja, 10. veljača, rezervirana je za klince i klinceze! Od 17h u prizemlju Avenue Malla kreće najluđa karnevalska zabava za djecu! Uz nastupe u grupama, nagrađivat će se najbolje i najmaštovitije maske i to vrijednim shopping džeparcima. Da bi uživancija bila potpuna, tu će biti izobilje besplatnih finih krafnica i najveselija atmosfera.
[span class=attention]POGLEDAJTE: Reinkarnacija Sultana izdala proglas – Neka živi KAOS![/span]
Veeeeeeeeliko finale karnevalskog kaosa održat će se u utorak, 12. veljače kada će nastupiti svi prijavljeni natjecatelji od kojih će netko kući otići s pozamašnim iznosom za shopping. Ili ga možda odmah potrošiti u Avenue Mallu! Kako bi godina bila što plodnija I uspješnija, tu je I jedan stari običaj povodom kojeg će se pročitati optužnica “Princu od karnevala”, suditi princu od KAOS-a te ga prema optužnici i spaliti. Najbolje maskirane grupe bit će nagrađene shopping dđeparcima u vrijednosti od 6.000,00 kuna, a svi gosti moći će uživati u besplatnim krofnama i ostalim slatkim iznenađenjima koje su pripremili Avenue Mall i Meggle!

Vidimo se na najluđim karnevalskim danima u Avenue Mallu Osijek!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari