Vještice, gusari i Sulejmanovi ratnici osvojili Avenue Mall u Osijeku

U okviru 12. osječkog karnevala u Avenue Mall-u održan je dječji maskenbal na kojem je predstavljeno 200-tinjak hrabrih klinaca i klinceza koji su na velikoj pozornici predstavili svoje karnevalske kreacije. Još barem toliko malo manje hrabrih, ali maštovitih i zanimljivih maskiranih mališana plesalo je, veselilo si i sladilo pokladnicama, sokovima, Meggle i ostalim proizvodima.

Više stotina maskiranih mališana i njihovih roditelja ispunilo je hodnike Avenue Mall-a. Gotovo dva sata predstavljali su se ratnici, princeze, gusari, klauni, vještice, haremske plesačice… Žiri je imao vrlo nezahvalnu ulogu – izabrati one koji su uložili najviše truda, mašte i strpljivosti u izradi karnevalske kreacije. Prvu nagradu od 1.000,00 kn osvojila je prva hrvatska astronautica, drugu od 700,00 kn mali rocker i princeza, a treću od 300,00 kn – strašilo. Osim novčanog iznosa, pobjednici su dobili i bogate poklon pakete sponzora – Meggle Hrvatska d.o.o. koji se pobrinuo i za utješnu nagradu najmlađem sudioniku KAOS-a (bebi iz Dubrovnika staroj svega nekoliko mjeseci).

Osim Meggle-a, sudionike KAOS-a i ostale posjetitelje, Avenue Mall, Mlinar, Kandit, Podravka, Boso i NTL počastili su pokladnicama, slanim i slatkim pekarskim proizvodima i slatkišima. I neka Dječji maskenbal bude samo uvod za veeeeliki KAOS, karnevalsku feštu koja će se održati u utorak, 12. veljače u 17.00 h u Avenue Mall-u na kojoj vas čekaju još bogatije nagrade i spaljivanje princa od karnevala kojega krivimo – za sve!!!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari