Pannonian Challenge ipak seli, nova lokacija: Kopika

Nakon što smo nedavno već pisali o mogućoj novoj lokaciji Pannonian Challenge, sada je došlo i do službene potvrde: najveće regionalno natjecanje u ekstremnim sportovima seli na sjeverozapadni dio kompleksa Copacabane.

Rastavljanje sprava na Srednjoškolskom igralištu već je počelo, a volonterima udruge Pannonian na raspolaganju su i gradske tvrtke koje sprave prevoze na novu lokaciju.

Ovo je odlično rješenje kojim smo jako zadovoljni, a novim velikim prostorom otvara se mogućnost za postavljanje dodatnih sprava i sadržaja. No, ove godine iskoristit ćemo sprave koje već imamo jer za više od toga neće biti ni novca ni vremena“, objasnio je Samir Kurtagić iz udruge Pannonian za Glas Slavonije.

Novi skatepark biti će veličine 1 600 kvadrata, za gledatelje  će se postaviti montažne tribine, a organizatori su ovom selidbom zadovoljni i jer će sva događanja Pannoniana koncentrirati na jednom prostoru, od dirt i MTB vožnji, preko skateboard, in-line i BMX natjecanja sve do koncerata i noćne zabave.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari