Pannonian Challenge XIV: Službeno na novoj adresi!

Ovim putem Pannonian službeno želi obavijestiti sve  fanove, sponzore, posjetitelje i prijatelje, o konačnom rješenju za preseljenje skateparka sa svoje dugogodišnje lokacije na Srednjoškolskom igralištu.

Ovim putem Pannonian službeno želi obavijestiti sve  fanove, sponzore, posjetitelje i prijatelje, o konačnom rješenju za preseljenje skateparka sa svoje dugogodišnje lokacije na Srednjoškolskom igralištu.

Naime, nakon sastanka održanog 15. veljače 2013. godine, na kojem su nazočili dogradonačelnica Danijela Lovoković i Toni Brdarić, predstavnici grada Osijeka, sportskih objekata, Vodovoda te predstavnici udruge Pannonian Osijek, donijete su sljedeće odluke u vezi s premještajem parka.

Kao prioritet odlučeno je da se skatepark seli sa Srednjoškolskog igrališta na lokaciju kupališta Copacabana, gdje će se za novi park urediti i asfaltirati površina veća od površine dosadašnjeg parka. Površina će biti kvadratnog oblika, što će omogućiti lakše slaganje sprava i veću funkcionalnost.

Park će se nalaziti na prostoru uz “šumicu”, pored odbojkaških terena. U sklopu novog prostora također je predviđena i površina za izgradnju BMX race staze te odgovarajuća rasvjeta potrebna za vožnju i održavanje Pannonian Challengea.

Demontaža starog skateparka koju vrijedno obavljaju djelatnici Vodovoda, započela je u ponedjeljak, 18. veljače. Već se od samog početka ozbiljno pristupilo radu pa se tako jedan dio sprava odmah seli na buduću lokaciju, dok se drugi dio odlaže na parkiralište GPP-a kako bi sprave ostale očuvane do održavanja natjecanja.

Preseljenje skateparka neće omesti održavanje 14. Pannonian Challengea koji će se ove godine održati u novom terminu, od 14. do 18.kolovoza 2013. godine.

Kao što smo već napomenuli, s radovima se krenulo! Kraj demontaže i asfaltiranja novog parka predviđen je za početak svibnja, iako će nakon toga biti potrebno još otprilike 60-80 dana da bi novouređena i poboljšana površina skateparka zablistala u punom sjaju.

[blockquote]U cilju je radove dovršiti u što skorijem roku, kako bi omogućiti svim vozačima da preostalo vrijeme do našeg najvećeg natjecanja u extremnim sportovima uče, voze i treniraju te Vas i ove godine oduševe svojim znanjem!

Organizatori Pannoniana te svi prijatelji i fanovi koji prate Pannonian od samog početka, ovaj vikend su se po zadnji put okupili u starom skateparku kako bi se na prigodan način “pozdravili” s njim i među sobom podijelili lijepe uspomene koje su se nakupljale tijekom godina kroz rad, trud, pozitivne ljude i veselu atmosferu.[/blockquote]

Nova lokacija Pannonian Challengea za sve posjetitelje trebala bi biti pravi mali “raj”. Smješten na lijevoj obali rijeke Drave, netom pored poznate “šumice” i bazena, Pannonian Challenge XIV zvuči primamljivije nego ikad!

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari