FOTO: Stari skatepark sa Srednjoškolskog odlazi u povijest

Demontaža starog skateparka koju vrijedno obavljaju djelatnici Vodovoda, započela je u ponedjeljak, 18. veljače, a danas smo se uvjerili da radovi brzo i kvalitetno napreduju...

>> FOTO: Stari skatepark sa Srednjoškolskog odlazi u povijest

Demontaža starog skateparka koju vrijedno obavljaju djelatnici Vodovoda, započela je u ponedjeljak, 18. veljače, a danas smo se uvjerili da radovi brzo i kvalitetno napreduju.

Već se od samog početka ozbiljno pristupilo radu pa se tako jedan dio sprava odmah seli na buduću lokaciju, dok se drugi dio odlaže na parkiralište GPP-a kako bi sprave ostale očuvane do održavanja natjecanja. U 10 dana neprekidnog rada rastavio se veći dio sprava, no vrijednu i marljivu ekipu očekuje još dosta posla.

Pannonian Challenge poziva sve koji žele pomoći, da se priključe demontaži starog skateparka kako bi se posao što brže i kvalitetnije obavio te kako bi sve bilo spremno do termina preseljenja parka na lijevu obalu Drave.

[span class=attention]Pannonian Challenge XIV: Službeno na novoj adresi[/span]
Djelatnike Vodovoda i ekipu koja pomaže pri radu u skateparku tamo možete zateći svakoga dana od 12:00 sati. Danas smo ih nakratko posjetili kako bi zabilježili njihov trud, te smo se uvjerili kako im ne smetaju čak ni ovi loši vremenski uvjeti.

I mi Vas pozivamo da pomognete preseljenju skateparka i usput se zabavite uz odličnu ekipu i veselu atmosferu. Sve što vam treba su radne rukavice i dobra volja!!

Ostale informacije pratite na službenoj Facebook stranici Pannonian Challengea.

Tekst i foto: M.Čulo (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari