Biciklijada: ‘On wheelz into future’

Biciklijada "On wheelz into future" je projekt koji će se održati u sklopu 12. tjedna mozga 16.03.2013. godine u 15 sati u Osijeku te predstavlja suradnju Udruge Pannonian i Medicinskog fakulteta u Osijeku.

Biciklijada “On wheelz into future” je projekt koji će se održati u sklopu 12. tjedna mozga 16.03.2013. godine u 15 sati u Osijeku te predstavlja suradnju Udruge Pannonian i Medicinskog fakulteta u Osijeku.

Smisao ovog događaja je upoznavanje populacije s važnošću tjelesne aktivnosti, čija je svrha održavanje vlastitoga zdravlja i stjecanje prednosti “fizičke spremnosti” za budućnost svakoga pojedinca.

Posebnost ovog događaja je što se ne obuhvaća samo bicikliste, nego i sve druge vrste “prijevoza na kotačima”. S time podrazumijevamo inline-skater-e, skateboardere, longboardere te bilo koje drugo nemotorizirano prijevozno sredstvo.

Sudionike očekuju i nagradne igre o kojima će biti obaviješteni prije polaska. Okupljanje sudionika će biti u 14.30 sati u parku ispred KBC Osijek.

Rutu na mapi možete pogledati na ovom linku.

[blockquote]Voziti će se sljedećim putem:

Polazak ispred KBC Osijek (ul. C. Hadrijana) – ul. K.P. Svačića – Vukovarska ulica – ul. K.A. Stepinca – Europska Avenija – Trg A. Starčevića – promenada – Tvrđa (“K TOPu”)[/blockquote]

Zadržati ćemo se par minuta na glavnom gradskom trgu, te u konačnici u Tvrđi ispred kafića K TOP-u gdje ćemo potražiti osvježenje i podijeliti nagrade određenim sudionicima.

No, to nije sve!!! Nakon ugodne vožnje, u večernjim satima pozivamo Vas da se pridružite i odličnom Pannonian Challange Warm Up Partyu koji će se održati u Oxygenu.

Organizatori eventa su Barbara Kunovac i Ivica Vranjić.

Vidimo se na biciklijadi!!!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari