Predsjednik države pokrovitelj Pannoniana

Uz dosadašnja priznanja poput Volonterske nagrade, Pečata Grada Osijeka i DNA nagrade za najbolji extreme sport event, Pannonian Challenge primio je još jednu iznimno vrijednu i važnu obavijest. Naime, prije svega nekoliko dana, putem službenog dopisa, ovaj događaj dobio je pokrovitelja s najviše instance, a to je Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin dr. Ivo Josipović. On im je zaželio puno sreće u organizaciji samog događaja te etabliranju i popularizaciji ekstremnih sportova.

“Iznimno smo sretni što se naš glas proširio i do samog “vrha” te se nadamo kako će i ostali prepoznati potencijal i snagu Pannonian Challengea,” poručili su iz Pannoniana.
[span class=attention]Pannonian Challenge XIV 2013. PROGRAM[/span]

[blockquote] Iako park napreduje, ostalo je još dosta posla do završetka izgradnje parka, a najveća nedoumica trenutno je nedostatak rasvjete zbog koje je upitno natjecanje u večernjim satima. Naime, na području i novoj lokaciji skateparka trenutačno nije postavljen nikakav oblik rasvjete koji bi omogućio da samo natjecanje prođe kako je u prvotnom obliku zamišljeno.

Nedostatak rasvjete otežava vožnju, kako amaterima tako i profesionalcima, povećava mogućnost ozljeda u vožnji, a ponajviše ometa raspored događanja koji će biti emitiran na Sportskoj Televiziji uživo. Uz premještaj parka i velike izdatke utrošene na povratak nedavno ukradenog materijala, financijska situacija je iznimno teška te se pokriće za rasvjetu mora potražiti na drugim mjestima.

“Ovim putem apeliramo za pomoć svim potencijalnim sponzorima koji su u mogućnosti pripomoći u vezi našeg trenutačno najvećeg problema,” dodali su iz Pannoniana. [/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari