Novo radno vrijeme u TC Portanova

Ovaj vikend u Portanovi vas očekuje mala škola kuglanja, izvrsna dječja predstava, sniženja, nove kolekcije i velika nagradna igra.

Ovaj tjedan sve nas je pomalo iznenadilo hladnije vrijeme i sama pomisao da je ljetu možda došao kraj. Pa iako još ne želimo sami sebi priznati – jesen nam je polako počela kucati na vrata… Zato potražite nove jesenske kolekcije koje su stigle u Portanovu. Ako je vjerovati vremenskim prognozama ipak još nije kraj ljetu, pa je sada idealno vrijeme da iskoristite najveće sezonske popuste i kupujete po nevjerovatnim sniženjima koja su sada na 70%.



I ovaj vikend pun je događanja u Portanovi. Zadnji vikend prije početka škole treba što je bolje iskoristiti i prije nego počnu obaveze uz najbolji shopping treba se i zabaviti na bolji način.

Subota je rezervirana je za još jednu školu kuglanja u GBowlingu. Kuglana GBowling, mjesto najbolje zabave i rekreacija u gradu, a za najmlađe posjetitelje od 10 do 15 godina organizira besplatnu školu kuglanja. Škola kuglanja održava se u terminu od 10 do 12 sati, a buduće kuglače u besplatnoj školi kuglanja očekuju profesionalni treneri, besplatne cipele za kuglanje i naravno puno zabave.

Nedjelja je stvorena za dječje predstave. U 10 sati pridružite nam se na još jednoj prekrasnoj predstavi dječjeg kazalište. Ovoga puta glumci nam dolaze u posjet sa veselim medvjedićima koji će oduševiti svakoga klinca. Dvoje glumaca u ovoj predstavi postaju Maška i Miško te oživljavaju svoje junake, dva simpatična medvjedića, temperamentnom igrom i lijepim glasovima, uz jednako tako razigrane pripovjedače i animatore.

Ako kod kuće imate školarca onda vam je to sada jedino na pameti. Toliko toga trebate obaviti i ne znate što biste prije, na popisu su torba, knjige, odjeća, obuća, bilježnice, pernice i sve ostalo kako bi početak škole bio baš onakav kakav treba biti – savršen! Uštedite vrijeme i kupite sve na jednom mjestu, a uz to sve dodatno razveselite svoga školarca sa Portoš rasporedom i naljepnicama za bilježnice koje vas očekuju na Info pultu Portanove.

[blockquote] Ne zaboravite sudjelovati u velikoj nagradnoj igri koja vas očekuje. Ispunite listić i čekajte izvlačenje, jer možda ste baš vi sretni dobitnik GODINE DANA BESPLATNOG SHOPPINGA! Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je na Info pultu predočiti račun bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi te preuzeti svoj kupon. Najsretnijega očekuje fantastičnih 12.000 kuna na potrošačkoj kartici koje će moći trošiti u idućih 12 mjeseci u Portanovi!
Razloga je i više nego dovoljno za dolazak u Portanovu, vidimo se! [/blockquote]

OD 2.9. NOVO RADNO VRIJEME TC PORTANOVA!

Od ponedjeljka 2.9. Portanova radi prema novom radnom vremenu. Trgovine rade od ponedjeljka do petka od 10 do 21 sat, dok vikendom rade od 9 do 21 sat. Super Konzum, caffe barovi, pekarnica, pošta i mjenjačnica rade tijekom tjedna od 9 do 21, dok subotom i nedjeljom rade od 8 do 21 sat. II. kat kao i uvijek radi produženo radno vrijeme, dok Golden Sun Casino radi od 0 do 24 sata.



Besplatna autobusna linija ima nepromijenjeni raspored vožnji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari