Uz zvuke afričkih bubnjeva izložene najbolje fotografije National Geographica

Bubnjarska skupina RitmOS, Pajo Kolarić, osječki glumac Vladimir Tintor te dogradonačelnik Vladimir Ham otvorili su izložbu 50 najboljih fotografija National Geographica.

Svjetski poznata i jedna od najcjenjenijih putujućih izložbi današnjice Osječanima donosi fotografske poslastice koje su ostavile neizbrisiv pečat u 125-godišnjoj povijesti magazina National Geographic.

Svi posjetitelji imat će priliku uživati u životinjskom svijetu hladnog Antartika, Rusije i Kanade, vrućeg Konga, Kalaharija i Seregentija, ili pak u nevjerojatnim fenomenima u dalekoj Africi i egzotičnoj Indoneziji. Zanimljivo je da svaka fotografija ima svoju priču, a nesvakidašnje društvene zajednice i njihove svakodnevice u Afganistanu i Izraelu pokazatelj su da se fotografskim aparatom može uhvatiti i najintimniji osjećaj.

Ovom izložbom, koja je već obišla mnogobrojne daleke gradove i države, obilježava se 125. rođendan svjetski poznatog magazina National Geographic i jubilarni, 10. rođendan njegovog hrvatskog izdanja – National Geographic Hrvatska.

Izložba će biti postavljena u prizemlju Centra, a svi zainteresirani moći će je pogledati do 31. listopada 2013., svakim danom u radno vrijeme centra Avenue Mall Osijek.

Foto: Darko Grundler 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari