Pannonian Challenge: Veliki ‘challenge’, veliko HVALA

Ako ste vjerni posjetitelj Pannonian Challengea ili ste se koji puta slučajno zatekli na ovom ekstremnom festival, znate o čemu pričamo kada kažemo da je u Osijeku trenutačno nastupila PPCD (Post Pannonian Challenge Depresija).

Nakon pet nezaboravnih dana adrenalina, turista, vratolomija, neispavanosti, smijeha, koncerata, veselja i ekstremno dobre zabave, u Osijeku se stišalo sve… Sve osim naših dojmova i lijepih uspomena koje ćemo uvijek nositi sa sobom.

Za početak, htjeli bismo se zahvaliti baš svima koji su imali pregršt razumijevanja za nas jer smo se ove godine našli na velikoj prekretnici u organizaciji našeg festivala. Promjena datuma i promjena lokacije od nas su zahtijevali više energije i truda nego što smo i sami mogli zamisliti. No, upravo zbog vas Pannonian Challenge je i ove godine uspio u svom naumu.

Dobili smo bolji, veći, ljepši i funkcionalniji skate park koji su još jednom posjetili najbolji ekstremni vozači iz cijeloga svijeta, dobili smo veću i praktičniju lokaciju na kojoj se od ove godine osjeti pravi festivalski duh te najvažnije sve vas posjetitelje koji nas bodrite i bez kojih ne bi imali ono najbitnije… atmosferu!

Zahvaljujemo predsjedniku Republike Hrvatske dr. Ivi Josipoviću na pokroviteljstvu. Doživljavamo to kao veliko priznanje, ali kao i obvezu da budemo u narednim godinama još bolji te da ne iznevjerimo ukazano povjerenje.

Veliko hvala Vipnetu na svoj potpori koju su nam pružili u samoj organizaciji festivala, TV produkciji i marketingu. Hvala vam jer bez vas Pannonian ove godine ne bi bio ono što je!

Po prvi puta u povijesti Pannoniana dobili smo i TV produkciju koju nam je omogućila ekipa iz A-live produkcije (Zagreb) kako bi svima koji ne mogu biti s nama omogućili da svoje najdraže vozače prate i iz svojih domova. Veliko hvala ekipi A-live produkcije na odličnim snimkama, teaserima, video materijalima, fotografijama, a najviše na složnosti i opuštenosti te ugodnoj radnoj atmosferi koju su nam pružili.

Hvala Sportskoj Televiziji što nam je omogućila medijski prostor i priliku da još jednom iz naslonjača pogledamo sve ono što nismo stigli pogledati u parku.

Hvala Cestingu i Parangalu što su usrećili naše vozače i posjetitelje s novim parkom i rasvjetom.

Hvala ekipi iz Red Bulla koja nas je održavala budnima tokom cijelog festivala, kako glazbom tako i limenkama s najboljim okusima.

Hvala Osječkoj pivovari što nam je utažila žeđ na ovim velikim vrućinama.
[span class=camera]FOTO: Pannonian Challenge 2013.[/span]

Hvala TC Portanova na ustupljivanju prostora i medijskoj popraćenosti, hvala Lega-Lega što ste uz nas i što podržavate osječku ekstremnu scenu, hvala Turističkoj zajednici Osijeka na promociji, Skripti na Official PC shopu, Atlasu na odličnim ponudama za karte i smještaj, Barcelona pubu, Jägeru, Unikomu što je održavao čistoću festivala, MUP-u, HDLU Kazamat na ustupljivanju prostora, Hotelu Drava koji je ugostio veliku većinu naših posjetitelja, Nokiji na vjernosti, Rope-u na odličnim majicama, našim dragim vatrogascima, Oakley-u, Hyundai-u, Drop-In-u, Hypo banci, Chill shopu, Kupoli, Werkosu, Otvorenamreža.org za WiFi, Lion-u, dečkima i djevojkama iz Martial Arts-a na odlično obavljenom poslu, firmi Peri bez koji ne bi bilo velikih tribina, Visini centar d.o.o., gospodinu Velji na odličnom ozvučenju i svim drugima koji su nam uvelike pomogli kako bi ovaj Pannonian zablistao u punom sjaju.

Hvala volonterima što su uvijek uz nas, što marljivo obavljaju svoj posao i shvaćaju ozbiljnost ovoga festivala. Posebno hvala onima koji su se istaknuli u svojem radu i dokazali kako je volontiranje “navika srca”.

Hvala i svim medijima koji su nam ove godine pružili maksimalnu podršku i veliki medijski prostor: Osijek031.com, SiB.hr, Osijek-Online.com i svim drugim medijima iz Hrvatske i susjednih zemalja koji su se i po prvi put odlučili popratiti naš festival.

Hvala svim glazbenim izvođačima i svim vozačima ekstremnih disciplina što ste bili s nama i prepoznali naš potencijal te našim posjetiteljima omogućili odličnu zabavu!

Hvala svim građanima Osijeka koju su bili uz nas, koji su nas posjetili i posebno svima koji su tolerirali buku u korist razvitka festivala i turizma u gradu.

Hvala Gradu Osijeku za sve što ste napravili za nas! Hvala vam što ste tu i što nam pomažete da stanemo na noge i razvijemo ovaj festival u ono što on može biti! Veliko hvala za sve što ste nam omogućili!

HVALA VAM SVIMA! Hvala vam što ste bili uz nas kada smo padali i ustajali se, kad smo se smijali i kad smo bili najumorniji, a najviše vam hvala što ste bili tu uz njih, naše vozače kojima ste uvijek najveća podrška i koji se ovdje vraćaju upravo zbog VAS!

Tekst: Pannonian Challenge

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari