Dječji sajam u Avenue Mallu

Udruga Bella i Avenue Mall vas pozivaju na Dječji sajam rabljene, dobro očuvane, uglavnom markirane odjeće, obuće, opreme i igračaka, koja će se održati po prvi puta u Avenue Mallu u nedjelju, 29. rujna 2013. godine od 9 do 12 sati.

>> Dječji sajam u Avenue Mallu

Udruga Bella i Avenue Mall vas pozivaju na Dječji sajam rabljene, dobro očuvane, uglavnom markirane odjeće, obuće, opreme i igračaka, koja će se održati po prvi puta u Avenue Mallu u nedjelju, 29. rujna 2013. godine od 9 do 12 sati.

Sajam će se održavati mjesečno i to svake zadnje nedjelje u istom prijepodnevnom terminu u prizemlju Avenue Malla Osijek.
Dječja oprema kao što su kolica, krevetići, madraci, bicikli, romobili i autosjedalice čine veći trošak u obiteljskom budgetu tako da vjerujemo kako će ovaj Sajam zainteresirati mnoge posjetitelje.

Osim vrlo povoljne odjeće i obuće za klince, na Dječjem sajmu nešto za sebe sigurno će pronaći i buduće mame koje očekuje ponuda trudničkih hlača, haljina ili grudnjaka po povoljnim cijenama.

Zanimljivo je da se na Dječjem sajmu uistinu mogu pronaći stvari i predmeti koji zapravo uopće nisu dostupne u Hrvatskoj – od mnoštvo didaktičkih igračaka do brendirane dječje odjeće. Također je važno napomenuti kako većina izlagača nude odjeću i igračke koje nikad nisu korištene.

Dakle, od sada pa nadalje, svake zadnje nedjelje u mjesecu u prizemlju Avenue Malla od 9 do 12 sati očekuje vas Dječji sajam na kojem ćete pronaći sve potrebno za klince i buduće mame i to po više nego prihvatljivim cijenama!

Na Dječjem sajmu kupuje se povoljno i kvalitetno!

FOTO: D.Grundler

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari