Avenue Mall Osijek slavi treći rođendan [PROGRAM]

  Avenue Mall Osijek svoj treći rođendan slavi kroz tri jako zabavna vikenda  -  slavlje započinje s rođendanskim Late Night Shoppingom i besplatnim koncertom grupe Hari Mata Hari i nastupom Bijelih udovica.

Avenue Mall Osijek svoj treći rođendan slavi kroz tri jako zabavna vikenda  –  slavlje započinje s rođendanskim Late Night Shoppingom i besplatnim koncertom grupe Hari Mata Hari i nastupom Bijelih udovica, sljedećeg vikenda nikako ne propustite tri večeri vrhunske stand-up komedije i 1. Comedy Festival dok vas u zadnjem vikendu slavlja pozivamo na Obiteljsku shopping utrku i rođendanski party s cjelodnevnim zabavnim eventima za klince.

28. ožujka – U zdrav mozak uz Bijele udovice – večeras u Avenue Mallu!

Rođendanska proslava počinje! Nikako ne propustite pogledati spektakularni nastup Bijelih udovica uživo večeras u 21h na pozornici u prizemlju Avenue Malla!

Podsjećamo vas na Late Night Shopping nagradnu  igru te rođendanske popuste koje su vam pripremili u većini trgovačkih i ugostiteljskih objekata Malla.

Sutra se vidimo na besplatnom koncertu grupe Hari Mata Hari i after party-u koji će se održati u Lotus baru. U nedjelju vas častimo
Večeras i sutra radno vrijeme je do ponoći, u nedjelju radimo do 22h.

Na linku pogledajte jednu od boljih epizoda “U zdrav mozak” i svakako navratite večeras!

[blockquote]Rođendanski Late Night Shopping uz nagradnu igru i noćnu kupnju do 50% popusta, održat će se u petak, 28. i subotu, 29.3. do ponoći, te u nedjelju, 30.3. do 22h. U petak smo pripremili jako zanimljiv comedy show, nastup uživo dvojaca poznatog pod nazivom Bijele udovice. Subotu rezervirajte za besplatni koncert grupe Hari Mata Hari i after party u Lotus baru. U nedjelju sve pripadnice ljepšeg spola častimo besplatnim make-upom dok sve ostale pozivamo da zavrte Kolo sreće i uz malo sreće svoje super nagrade koje smo vam pripremili u suradnji s našim zakupnicima. Proslava ne bi bila zanimljiva bez posebnih rođendanskih popusta stoga nikako ne propustite pogledati koje vas pogodnosti očekuju u kojim trgovinama. Također,  svim posjetiteljima je na raspolaganju i besplatna autobusna linija koja kreće svakodnevno iz centra Osijeka (Gajevog trga) prema Avenue Mallu  u puni sat i trideset minuta, Kako bi vam olakšali dolazak na subotnji koncert, u razdoblju od 20  do 00.30h besplatni autobus prometovat će dva puta u satu. Točnu satnicu polazaka možete pogledati na našoj web stranici.

Posebno iznenađenje pripremili smo za vikend 4., 5. i 6. travnja kada će se u Avenue Mallu Osijek održati prvi Comedy Festival na kojem nastupaju vrhunski komičari iz cijele regije! U petak, 4. travnja u goste nam ponovno dolazi Ivan Šarić koji je za ovu prigodu pripremio nove smješne priče. U subotu, 5. travnja veselimo se posebnom gostu kojeg vjerujemo da mnogi s nestpljenjem očekuju – Branku Đuriću, poznatijem kao Đuro (i Đurine kućne čarolije). Uz odličan  zabavni program pripremamo i nagrade stoga svakako navratite i sudjelujte u natjecanju Open Mic uz Tri kreleta! Sve što trebate je uzeti mikrofon i ispričati vic ili neku smješnu anegdotu  a mi ćemo vas za hrabrost i orginalnost nagraditi!

Treći, zadnji vikend proslave, 12. i 13. travnja rezerviran je za klince stoga nikako ne propustite povesti svoje najmlađe na najluđi rođendanski party u gradu! U subotu vas očekuje pregršt zabavnih dječjih predstava i radionica, dok se u nedjelju natječjemo u još jednoj Obiteljskoj shopping utrci. Prijaviti se možete već sada na Info pultu Avenue Malla ili na mail office@avenuemallosijek.hr. I ovog puta najspretniju obitelj nagrađujemo sa super vrijednom nagradom do 10.000 kuna!

Avenue Mall Osijek slavi svoj 3. rođendan i svi ste pozvani![/blockquote]

Detaljniji program događanja pročitajte ovdje:

Late Night Shopping

Petak, 28.3.
20-00h nagradna igra
21h – comedy show uz Bijele udovice
Radno vrijeme Centra do 00h.

Subota, 29.3.
20-00h nagradna igra
21.30h – besplatni koncert grupe Hari Mata Hari
00h- after party u Lotus baru
Radno vrijeme Centra do 00h.

Nedjelja, 30.3.
20-22h nagradna igra, rođendansko Kolo sreće i besplatni make-up
22h – izvlačenje dobitnika nagradne igre
Radno vrijeme Centra do 22h.

1.Comedy Festival u Avenue Mallu

Tri večeri vrhunske stand-up komedije

Petak, 4. travnja
20:00 – 20:30     Nikola Silić
20:30 – 21:00     Jelena Radanović
21:15 – 22:00     Ivan Šarić

Subota, 5. travnja
20:00 – 20:30     Open Mic, ispričaj vic ili neki smješnu anegdotu i osvoji nagrade!
uz 1 od “3 KRELETA”
20:30 – 21:00     Peđa Bajović
21:00 – 21:15     Open Mic, ispričaj vic ili neki smješnu anegdotu i osvoji nagrade!
uz 2. od “3 KRELETA”
21:15 – 22:00     Branko Đurić – Đuro

Nedjelja, 6. travnja
19:00 – 19:30     Ivan Nikolić
19:45 – 20:15     Aleksandar Perišić
20:30 – 21:00     Andrea Andrassy

Rođendanski party i Obiteljska shoppping utrka

Subota, 12.travnja
11h ROĐENDANSKI PARTY  (milijun balončića, izrada rodjendanskih dekoracija i dekoriranje torte)
18h POGODI TKO DOLAZI NA NAŠ ROĐENDAN (Interaktivni dječji zabavni program uz popularne maskote)

Nedjelja, 13. travnja

11h POGODI TKO DOLAZI NA NAŠ ROĐENDAN
Interaktivni dječji zabavni program uz popularne maskote

18h, LUDA ROĐENDANSKA SHOPPING UTRKA
Prijavi se i ovoji nagradu do 10.000 kuna!!!!
*Prijave na Info pultu  ili mailom na office@avenuemallosijek.hr najkasnije do 12.4.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari