1. sajam kulture duha i cjelovitog zdravlja

Na Sajmu će svoje proizvode i usluge izložiti izlagači iz cijele Hrvatske, od proizvoda od industrijske konoplje pa do ozonskih pročišćavaća voća i povrća.

Na Sajmu će svoje proizvode i usluge izložiti izlagači iz cijele Hrvatske, od proizvoda od industrijske konoplje pa do ozonskih pročišćavaća voća i povrća, a na popratnim predavanjima i radionicama koje će se u sklopu Sajma, u subotu i nedjelju u popodnevnim satima održavati u dvorani Cineplexa moći ćete poslušati više o važnosti 1. vratnog kralješka, Atlasa, moći brojeva u našim životima… O tome će više govoriti poznata numerologinja Olga Hajdić ili, pak, o Radiesteziji kao metodi, ne samo dijagnostike štetnih zračenja, već i metodi zaštite ljudskog zdravlja i prevencije bolesti, te doznati što je to “zvučna kupka” i kakvi su učinci zvuka na ljudsko tijelo i emocije.

Posjetitelji će imati priliku proširiti svoje znanje o raznim holističkim metodama i postupcima koji su dokazano korisni i uspješni u prevladavanju svakodnevnog stresa i približavanju našem najvećem potencijalu koji svatko od nas, kao ljudsko biće, samim rođenjem, već ima.

Posjet Sajmu i panel predavanjima/prezentacijama, koji će se održavati od 6. do 8. lipnja 2014. u vremenu od 9-21 sat, je besplatan.

Namjera je, ovim sajmom, otvoriti prostor za izlagače i proizvode čiji je pristup životu i zdravlju holistički (cjeloviti), stoga su i izlagači koji nastupaju na sajmu ponudili svoje proizvode i usluge s područja energoterapije, fitoterapije, divinacijskih tehnika i ostalih dokazanih metoda poboljšanja fizičkog i psihičkog zdravlja, a sve u svrhu postizanja cjelovitosti uma, duha i tijela.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari