Osječki dvojac Jerant/Lovrenčić nove miljenice celebrity-a

Zbog četverodnevne modne poslastice Schwarzkopf Cro A Portera,na kojem su se predstavili brojni etablirani domaći modni dizajneri, među njima i osječki dvojac Jerant/lovrenčić - Marina Jerant Ljubojević dizajnerica modnog branda Lukabu i Manuela Lovrenčić Kro dizajnerica modnog branda Fashion Disorder predstavljajući novu kolekciju za jesen/zimu 2015.g. inspirirajući se putovanjem u Singapur.

Singapur je simbol poslovnog centra i noćnog života,grad živi 0/24 i vrlo moćne,futurističke arhitekture. Kolekcija je poveznica istoka i zapada na suptilan način, miks kolonija i linija koje povezuju ta dva svijet, povezana arhitektura, povijest i ženska senzualnost u monokromatskoj kolekciji koja je ispreplela igru tkanina kao naš prepoznatljivi touch. 

Geometrija, transparencija, gusti i snažan kožni dodir kao nit vodilja kroz cijelu kolekciju. U njihovim kreacijama tu večer pojavile su se čak četiri dame, Ivana Delač poduzetnica i bivša miss Universe, Pamela Ramljak pjevačica, Lea Mijatović pjevačica Teške Industrije, Katarina Baban osječka glumica.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari