Dječji sajam, Štrumpfovi i radionica hit narukvica ovog vikenda u Avenue Mallu

I subote i nedjelje vas očekuje pregršt događanja – Dječji sajam, kreativna radionica i nezaobilazna besplatnih dječja predstava! Uživajte u još jednom obiteljskom vikendu, vidimo se u Avenue Mallu Osijek!



Kazališne nedjelje u Avenue Mallu Osijek postale su nezaobilazne za osječke mališane. Stoga vas i ovu nedjelju Avenue Mall Osijek poziva na jako štrumpfastičnu predstavu pod nazivom “Tajna Lumenove knjižice” koja će se održati u nedjelju, 16.11. u prizemlju centra s početkom u 18 sati. Predstava je besplatna, a nakon nje vas pozivamo da uživate u drućenju i fotkajte s vašim omiljenim Štrumpfom.



Istog dana, u nedjelju, 16.11. od 9 do 13h održat će se posljednji ovogodišnji Dječji sajam rabljene odjeće opreme i igračaka stoga nikako ne propuste obići ga i pronaći za svoje klince kvalitetne i povoljne, dobro očuvane bodiće, hlaćice, sandalice, kolica, sjedalice, igračke i još puno puno toga.

Evo vijesti i za sve klince i klinceze koje vješte u izradi HIT NARUKVICA od gumica! S obzirom na izvanredan odaziv prije nekoliko tjedana, odlučili smo istu radionicu ponoviti i ove subote, 15.11. s početkom u 17h. Pozivamo vas da dođete s mamama i prijateljicama i na zabavan način naučite kako se izrađuju ove super cool narukvice! Sve koje izradite,, potpuno su besplatne i nosite ih kao cool uspomenu na druženje u Avenue Mallu Osijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari