Holistic sajma kulture duha i cjelovitog zdravlja u Avenue Mallu

Nakon uspješnog 1. HOLISTIC sajma kulture duha i cjelovitog zdravlja održanog u lipnju prošle godine i na ovom, 2. po redu, svoje će proizvode i usluge izložiti izlagači iz cijele Hrvatske.

>> Holistic sajma kulture duha i cjelovitog zdravlja u Avenue Mallu

Moći ćete vidjeti i naučiti kako izraditi biljna “mlijeka”, odnosno napitke od žitarica, sjemenki i orašastih plodova uz dodatke po želji, kako pomoći vlastitoj kralježnici da nas dulje “služi” te što nudi tradicionalna kineska medicina. O važnosti konoplje za zdravlje i o subliminalnim porukama poslušajte više na predavanjima koja će se održati u prijepodnevnim satima u dvorani Cineplexxa na 1. katu.

Na jednom od njih bit će predstavljena i “federacija Damanhur u Italiji i podzemni hramovi čovječanstva” uz projekciju filma a moći ćete čuti i sve o primjeni zvuka u medicini, pedagogiji i wellnessu. Dvojac autora Ivan Lutz i pranećak Nikole Tesle Gordan Sundać prestavit će u nedjelju svoj novi “mystery triller” hit roman “Drum”, uz moderiranje Ratka Martinovića, glavnog urednika online izdanja magazina “Nexus” i “Svjetlost”.

Sajam je otvoren od 9 do 21 sat, a tijekom dana očekuju vas i brojna predavanja.

SUBOTA, 10. SIJEČNJA, Cineplexx na 1. katu

11.00 “Prirodno zdravlje i tradicionalna kineska medicina” – Kristina Kovačić, Organicos, Osijek
12.00 “Uloga konoplje u zdravlju” – Danijel Kovačević, Alfa koncept d.o.o. (Dolina konoplje), Zagreb
13.00 “Primjena zvuka u medicini, pedagogiji i wellnessu” – Rinalda Rusjan, Institut Alternativne medicine, Osijek

NEDJELJA, 11. SIJEČNJA, Cineplexx na 1. katu

10.00 “Izrada biljnih mlijeka” – ChufaMix (Veggie Drinks Maker) – Nataša Čefko, Light Consulting d.o.o., Zagreb
11.00 “Federacija Damanhur u Italiji i podzemni hramovi čovječanstva” – Sanja Vid, Damanhur centar Talej, Zagreb
12.00 “Subliminalne poruke” – Ratko Martinović, autor istoimene knjige i glavni urednik online izdanja magazina “Nexus” i “Svjetlost”, Zagreb
13.00 Promocija novog mystery thriller hit romana ‘Drum’ autora Ivana Lutza i Teslinog pranećaka Gordana Sundaća. Moderator: Ratko Martinović

Posjet Sajmu i panel predavanjima/prezentacijama je besplatan.

Namjera je, ovim sajmom, otvoriti prostor za izlagače i proizvode čiji je pristup životu i zdravlju holistički (cjeloviti), stoga su i izlagači koji gostuju na sajmu ponudili svoje proizvode i usluge s područja zdrave hrane, energoterapije, fitoterapije, izdavaštva s područja duhovnosti i ostalih tradicionalnih i dokazanih metoda poboljšanja fizičkog i psihičkog zdravlja, a sve u svrhu postizanja cjelovitosti uma, duha i tijela.

[important title=Nagradna igra]Organizatori sajma poklanjaju 1x Biorazgradiva pasta za čišćenje (daruje Tempore d.o.o. Osijek) i 1x provjera stanja kralježnice i savjetovanje (daruje Aurasa j.d.o.o., centar zdravlja kralježnice, Osijek). U komentar upišite Želim osvojiti nagrade na Holistic sajmu.

Pasta – Josipa Tataj

Savjetovanje – Andrea Nemec[/important]

Foto: Josip Bilić/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari