Dječji sajam i mala škola samoobrane u Avenue Mallu

Avenue Mall Osijek vas poziva na Dječji sajam rabljene, dobro očuvane, uglavnom markirane odjeće, obuće, opreme i igračaka koji će se održati u u nedjelju, 25. siječnja od 9 do 13 sati u prizemju Centra (prostor bivšeg supermarketa).



I oog puta na Sajmu vas očekuje četrdesetak izlagača i veliki izbor rabljene, dobro očuvane odjeće, obuće i dječje opreme kao što su kolica, sjedalice, hranilice, biciklići i guralice i sl. Sve dodatne informacija o Sajmu možete dobiti na web i FB stranici Avenue Malla ili mailom na office@avenuemallosijek.hr.

Mala škola samoobrane

Slijedom zajedničke suradnje Policijske uprave Osječko-baranjske i Avenue Malla Osijek u MUP-ovom Informativno edukativni izložbeni centar u subotu, 24. siječnja 2015. od 17 h održat će se Mala škola samoobrane. Svi zainteresirani moći će na licu mjesta vidjeti prezentaciju vještina policijskih službenika Interventne jedinice, izložbu radne opreme te će moći učestvovati na kreativnoj radionici.Za svakog polaznika Male škole obrane PU Osiječko-baranjska pripremila je razna iznenađenja i diplome!


Stoga pozivamo Vas da dođete u Avenue Mall Osijek 4. i 5. siječnja od 17 sati I ne propustite dobru zabavu s prave strane zakona.
Dobrodošli na “Malu školu obrane” u Avenue Mall Osijek!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari