Sonja Kovač posjetila Osijek i vježbala borilačke vještine

Prije nekoliko dana grad Osijek je posjetila hrvatska glumica Sonja Kovač koja je javnosti poznata iz serije Zauvijek susjedi, Bračne vode, Najbolje godine itd.

Razlog njenog dolaska u naš grad je bilo dodatno ulaganje u njene vještine i znanja koja se sastoje od tehnika i koreografija primjenjivim u akcijskim scenama na filmu koje trenira Goran Stjepanović. Kako on već duže vrijeme uvježbava glumce i kaskadere u Sjevernoj Americi stvorila se ideja za suradnjom između Sonje i Gorana te su započeli zajedničke treninge u stjecanju dodatnih vještina koja uključuju glumcevu prilagodbu različitim i zahtjevnim akcijskim scenama na filmu, a koje glumci mogu sami odigrati.

“Sonja je vrhunski profesionalac i izuzetno talentirana osoba. Bilo mi je drago vježbati s njom zahtjevne tehnike koje su potrebne svakom glumcu koji učestvuje u akcijskim scenama na filmu. S punim poštovanjem sam gledao na njenu posebnost koja je dolazila do izražaja u kombinaciji njenih glumačkih sposobnosti i koreografirane akcijske scene.” – Goran Stjepanović

Foto kredit: Zoran Cindrić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari