Dani prvog hrvatskog piva 2016. [PROGRAM]

Na lijevoj obali Drave kod katakombi danas je održana press konferencija na kojoj su najavljenji ovogodišnji Dani prvog hrvatskog piva.

I ove godine čeka nas bogat glazbeni program i naravno hektolitri Osječkog piva. Otvorenje je u srijedu 7. rujna, a manifestacija će trajati sve do subote 17. rujna.

Uz dosad najavljenje izvođače, danas su oktrivena imena i ostalih. To su još Baruni, Slavonia Band i Jole koji će svojim nastupom otvoriti ovogodišnje Dane piva.

Ove godine program će voditi će poznati hrvatski stand up komičar i zabavljač Marko Petar Orešković. Novitet je i poboljšana terasa uz šator – beer garden, odnosno vanjska terasa gdje ćete uz šator moći uživati u vrhunskom pivu i glazbenom programu.

Pivovara Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka i Panturistom omogućuje besplatan ulaz na koncerte uz konzumaciju pića uz kupnju povratne karte za jednu od autobusnih linija.

Cijena ulaznice je 20 kuna (uključena konzumacija), a ni ove godine neće izostati bogata gastronomska ponuda kao ni pivske igre.

Napominjemo i kako se, sukladno najavljenoj akciji 1 litra – 1 kuna, od svog prodanog piva na Danima piva iznos od prodaje donira bolnici za kupnju ultrazvučnog uređaja.

GLAZBENI PROGRAM:
Srijeda 7.9. – Jole
Četvrtak 8.9. – Marijan Ban & Diktatori
Petak 9.9. – Slavonske lole
Subota 10.9. – Baruni
Nedjelja 11.9. – Gazde
Četvrtak 15.9. – Željko Bebek
Petak 16.9. – Mejaši
Subota 17.9. – Slavonia Band

+ bendovi domaćini svaku večer: TS Lege i TS Brace.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari